News Flash:

Cum s-a simtit Gina Pistol dupa ce a revenit pe platourile de filmare? ”Am avut o senzatie ciudata... ”

22 Noiembrie 2021
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol nu a putut sa stea prea mult timp departe de platourile de filmare de la Chefi la cutite. Chiar daca se desparte cu greu de micuta Josephine, Gina a simtit nevoia sa isi reia activitatea. Iubita lui Smiley a filmat deja o editie speciala din show-ul culinar, iar invitatii eu fost concurentii din sezonul acesta de Asia Express.

Gina Pistol este una dintre prezentatoarele cu state vechi de la Antena 1. Aceasta a adaugat sare si piper fiecare emisiunii pe care a moderat-o. Tocmai de aceea, producatorii de la Chefi la cutite s-au gandit sa o readuca pe platourile de filmare. Gina a acceptat cu drag propunerea. Aceasta a declarat de foarte multe ori ca ii este dor de cei trei chefi, dar si de ceilalti colegi. 

Munca depusa la Chefi la cutite nu este deloc una usoara. Gina Pistol este nevoita sa filmeze ore in sir. De multe ori, aceasta pleaca printre ultimii de pe platourile de filmare. 

”Sunt foarte fericita ca m-am intors! Am avut o senzatie ciudata cand am pasit din nou in platou. Am o fetita care a implinit deja 8 luni, dar am avut senzatia ca am plecat in urma cu o saptamana. M-am bucurat mult sa ii revad pe cei trei chefi si sa ii cunosc si eu pe concurentii sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol, conform cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005348 (s)