News Flash:

Marisa Paloma, facuta praf de catre fani dupa ce s-a vaccinat. ”Copilul tau oare va fi ok?”

27 Septembrie 2021
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa Paloma

Marisa Paloma face ce face si intra din nou in gura fanilor. De data asta, fosta castigatoare Bravo, ai stil! a reusit sa ii enerveze la culme pe cei din online dupa ce a declarat ca regreta ca nu s-a vaccinat mai devreme, chiar daca este insarcinata.

Cu o singura postare, Marisa si-a pus tot internetul in cap. Vedeta a simtit nevoia sa recunoasca ca s-a vaccinat si, mai mult decat atat, a vrut sa transmita un mesaj extrem de important tuturor femeilor care urmeaza sa devina mame. Marisa a vrut sa sublinieze faptul ca desi a auzit pareri pro si contra vaccinului, ea s-a imunizat impotriva temutului virus si se simte destul de bine si a sfatuit pe toata lumea sa se vaccineze, mai devreme sau mai tarziu.


”Dragi mamici si nu numai... ma indrept acum catre toate femeile care m-au intrebat in aceasta perioada daca m-am vaccinat si cum ma simt. Raspunsul este DA! Si ma simt EXCELENT! Imi pare rau ca am ales sa ma vaccinez atat de tarziu, chiar! Dar stiti vorba aia, mai bine mai tarziu decat niciodata. •liviu_stanciu s-a vaccinat cu Pfizer in urma cu mai bine de 6 luni si curand se va pregati sa mearga din nou pentru a 3-a doza. S-a simtit si el la fel de bine. Cu o mica durere locala. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Si la fel, poate ca am simtit o durere locala ceva mai apasatoare, dar in 2 zile a disparut complet!”, a scris Marisa Paloma, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005782 (s)