News Flash:

Cum isi marcau, in tinerete, iubitele lui Dani teritoriul. Prezentatorul a recunoscut totul fara rusine

15 Iunie 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani

Dani Otil are o relatie superba cu Gabriela Prisacariu. Desi nimeni nu se astepta ca matinalul sa se aseze la casa lui, se pare ca modelul a fost cea care i-a pus capac. Cei doi au impreuna un baietel, iar relatia lor este mai solida ca niciodata. Daca acum este stabil din punct de vedere emotional, in tinerete, lui Dani i-a placut destul de mult sa umble din floare-n floare.

Dani Otil a avut un trecut amoros destul de controversat. Relatia lui cu Mihaela Radulescu a ocupat primele pagini ale tabloidelor si au fost mult timp criticati. Ineditul a fost legat de varsta celor doi, Mihaela fiind mai mare decat Dani, iar matinalul fiind acuzat ca sta cu diva din interes. Dani Otil a fost „vanat” si inainte de Mihaela. Matinalul a recunoscut ca nu ducea deloc lipsa de propuneri din partea femeilor, ba chiar se si „bateau” pentru el. Dani a dat din casa si a povestit, in direct, cum iubitele lui din perioada adolescentei obisnuiau sa isi marcheze teritoriul, iar tehnicile lor erau care mai de care mai diverse.

"Va aduceti aminte? Cum isi lasa gagica cate un cercel asa ca sa-l gaseasca alta cand venea la tine? Doamne, ce minte aveau si ele. Se intampla in urma cu multi ani oricum, nu stiti voi. Cati ani au trecut de atunci? 42 oare? (...)", a fost replica lui Dani Otil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006230 (s)