News Flash:

Cum arata Xonia de la „Survivor” cand a pozat in Playboy. Imaginile care inca mai fac senzatie

1 Februarie 2022
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Xonia

Xonia a revenit in atentia publicului odata cu participarea la Survivor. Inca de la inceput de cand a venit in Romania, australianca a cucerit pe toata lumea cu formele ei exotice. Ceea ce nu multi stiu este faptul ca Xonia a pozat in Playboy, iar sedinta ei foto a fost una dintre cele mai incendiare. In timp ce majoritatea vedetelor au fost date uitarii, Xonia inca mai este in memoria multora.

La finalul anului 2012, cand cariera ei era in picat, Xonia si echipa ei au gasit solutia perfecta pentru ca aceasta sa revina in atentia tuturor. Artista a pozat pentru Playboy. Xonia a mers pe o plaja din Grecia, acolo unde a renuntat la toate inhibitii, dar si la haine si a pozat dezbracata. Coperta Playboy cu australianca Xonia s-a vandut ca painea calda si toata lumea a inceput sa vorbeasca despre cat de frumoasa este. Acela a fost momentul in care Xonia a realizat ca miscarea ei a avut efectul scontat. Pentru cei care nu au apucat sa cumpere numarul respectiv, exista si o veste buna. Imaginile inca sunt disponibile pe internet si sunt necenzurate.

”Impreuna cu echipa mea am hotarat sa acceptam aceasta provocare. Ne-a placut foarte mult ideea de pictorial si imaginea sedintei foto.

Nu am facut niciodata ceva sa-mi revigorez cariera… eu sunt pe un drum pe care ma aduce pe o cale necunoscuta pe care o accept si merg inainte cu experiete noi”, spunea Xonia.

Imaginile necenzurate cu Xonia din Playboy pot fi vazute AICI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004960 (s)