News Flash:

Cum arata azi Micul Hercule? Pustiul are 17 ani si e de nerecunoscut

6 Ianuarie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
micul hercule

Pe cand avea doar 5 ani, a fost supranumit cel mai puternic copil din lume sau Micul Hercule, insa la 17 ani este greu de recunoscut. Imaginile cu el din copilarie pareau editate, dar erau cat se poate de reale. Avea corpul precum cel al unui adult obsedat de fitness si, privindu-l, era greu sa procesezi informatia. In anul 2009, pustiul era faimos, iar viitorul lui se anunta promitator. Acum, Giuliano Stroe a crescut si, paradoxal, arata ca orice adolescent obisnuit, chiar daca nu a renuntat la sport.


Pustiul modest din comuna Icoana, jud. Olt, intra in Cartea Recordurilor la doar 13 ani pentru fizicul sau neobisnuit si performantele in culturism. La 5 ani, Micul Hercule soca pe toata lumea cu puterea sa. Giuliano Stroe reusea sa ridice greutati foarte mari si facea tractiuni cu un grad de dificultate foarte mare… Pustiul a devenit cunoscut in Romania dupa ce a impresionat cu muschii lui juriul unei emisiuni TV din Italia. A mers in maini, foarte rapid, pe o distanta de 10 metri. Pe atunci, familia Stroe era stabilita in Italia.

Atat Giuliano, cat si fratele sau Claudio au fost pregatiti de tatal lor pentru viata sportiva. Reveniti in comuna natala, cei doi frati nu au renuntat la sport, dedicandu-se boxului. Acum, Micul Hercule, in varsta de 17 ani, este vicecampion national la box, la juniori, si cu siguranta se va dedica acestei discipline. Cu toate ca multi l-au pus la zid pe tatal lui pentru antrenamentele draconice pe care i le-a impus, Giuliano a prins drag de sport cu adevarat. Adolescentul posteaza adesea filmulete legate de box.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004756 (s)