News Flash:

Oana Roman se simte in pericol dupa ce a fost amenintata. Cine i-a pus gand rau vedetei. „Are 7 dosare penale pentru tortura”

16 Februarie 2022
680 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Fiica lui Petre Roman a facut ce a facut si mereu a fost in centrul atentiei. Aceasta nu s-a ferit niciodata sa isi puna viata pe tava si nu este de mirare ca fanii stiu tot ce face. Ca si in cazul altor vedete si in cazul Oanei exista oameni care imprastie zilnic cu venin pe paginile ei de socializare. 

Oana Roman nu se mai simte sigura in propria casa. Daca la inceput totul parea o gluma, acum, vedeta a inceput sa isi faca griji pentru siguranta ei si a celor dragi. Oana a recunoscut ca, de ceva timp, este bombardata cu multe mesaje de ura si cu amenintari carora nu le-a dat prea mare importanta. In schimb, urmaritorii au sfatuit-o sa aiba mult mai multa grija pentru ca persoanele din spatele mesajelor sunt periculoase. Astfel, Oana a aflat ca infractori sau oameni condamnati cu executare au luat-o in vizor.

„Eu primesc tot felul de mesaje de hate, cred ca toata lumea primeste. Am primit un mesaj mai virulent si mai periculos decat de obicei. Ma facea in toate felurile, imi explica cum ar vrea sa bata la mine ca surdul in tobe, ceva de genul asta. Le-am spus eu urmaritorilor sa aiba grija pentru ca astfel de persoane sunt periculoase. Niste fete care ma urmaresc mi-au trimis niste articole care aratau ca aceasta persoana este un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu puscarie, cu condamnari cu executare”, a povestit Oana Roman, in cadrul emisiunii Showbiz Report.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005871 (s)