News Flash:

„Escrocul de pe Tinder”, varianta romaneasca. Cine este barbatul din Cluj care a pacalit zeci de femei

16 Februarie 2022
626 Vizualizari | 0 Comentarii
escrocul de pe tinder

Shimon Hayut este cel care a trait o viata de lux pe spatele femeilor care picau in plasa lor. Pe Tinder, Shimon se prezenta ca fiind fiul „regelui diamantelor” si mostenitorul LLD Diamonds. Femeile erau cucerite din prima de pozele pe care barbatul le urca pe profilul lui. Celor care le aparea un „perfect match” cu barbatul, urmau sa iasa la date cu el in cele mai excentrice locuri. 

Simon Leviev, asa cum se prezenta pe Tinder nu se uita deloc la bani si le rasfata pe toate pana intr-un punct in care le spunea ca are probleme cu banii si ca este urmarit de mafia diamantelor. In astfel de circumstante, barbatul le pacalea pe toate si le cerea bani, in ideea in care el nu mai avea voie sa foloseasca cardurile si banii din conturile lui pentru a nu fi urmarit.

Asa cum era de asteptat, Shimon nu este singurul care a apelat la astfel de tertipuri pentru a pacali femeile naive si cu dare de mana. „Escrocul de pe Tinder” are o varianta si in Romania despre care abia acum s-a aflat ca folosea aceleiasi practici pentru a intra in posesia unor sume colosale de bani. 

Un cetatean olandez, stabilit in comuna Floresti, judetul Cluj a convins o femeie pe care a cunoscut-o peTinder sa-si vanda apartamentul si sa-i dea lui o mare parte din bani. Escrocul si-a cunoscut victima, pe nume Angelova, in februarie 2020 si s-a prezentat sub numele de „Theodoor”. Acesta a sustinut ca este olandez si lucreaza in Sofia. 


Theodoor a cerut si a primit de la Angelova 1.600 de euro, pentru presupusul tratament al fiului sau, care, potrivit povestii sale, si-ar fi rupt piciorul. Barbatul i-a. Femeia nu a stat prea mult pe ganduri si a vandut propriul apartament: 23.450 de euro au ajuns in contul Angelovei, iar 27.950 i-au fost dati in numerar lui „Theodoor”.

Dupa 5 zile, barbatul si-a luat hainele si a disparut. Angelova a costatat ca barbatul i-ar fi golit si contul bancar, astfel ca a mers la politie si a declarat o paguba de circa 57.000 de euro. A descoperit ca numele falsului iubit era Edens Alfons Theodoor. Abia zilele trecute s-a descoperit ca barbatul locuia in comuna Floresti, din judetul Cluj. Barbatul a fost arestat in 30 decembrie 2021 si a fost extradat la inceputul lunii ianuarie. informeaza gandul.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006079 (s)