News Flash:

5 motive pentru care să lucrezi cu Savage Studio dacă vrei să devii model de videochat

16 Februarie 2022
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Studio Videochat Savage

Industria de videochat este în continuă expansiune pe piața din România și pe zi ce trece apar tot mai multe studiouri de videochat și modele care vor să înceapă o astfel de carieră.

Se cunoaște faptul că în domeniu se câștigă extrem de bine, un model online de succes putând încasă chiar mai mult de 10.000 de dolari într-o singură lună.

La o singură căutare pe Google se găsesc mii de anunțuri de angajare în domeniu, fără a mai pune la socoteală reclamele pe care le vedem la tot pasul. Totul este prezentat ca fiind extrem de ușor și parcă banii sunt transferați instant în conturi, fără a mai fi nevoie să muncești.

Ei bine, în realitate, ca în oricare alt domeniu, se poate face performanță și sumele câștigate pot fi substanțiale doar dacă jobul este tratat cu maximă seriozitate atât de modele, cât și de studiourile de videochat.

De aceea, trebuie selectate cu atenție ofertele de joburi din piață pentru a alege să colaborezi doar studiouri de videochat care sunt cu adevărat profesioniste, 100% legale și care iau businessul în serios.

Savage Studio poate deveni cu adevărat partenerul tău de încredere dacă ești în căutarea unui job de videochat în București.

Și pentru că pentru noi responsabilitatea, respectul și corectitudinea sunt valori de bază în relația pe care o dezvoltăm cu modelele noastre, îți prezentăm 5 motive clare pentru care ar trebui să aplici chiar astăzi pentru unul din joburile pe care le avem disponibile.

Savage Studio este creat pe baza unor principii solide de business și este 100% legal.

Dincolo de faptul că suntem un studio de videochat 100% legal, îți asigurăm confidențialitate totală și securitate, avem principii solide în desfășurarea parteneriatelor noastre. Credem în responsabilitate, legalitate, corectitudine, siguranță, stabilitate, suport. Suntem corecți cu plata la timp a tuturor comisioanele stabilite cu modelele și le asigurăm tot suportul necesar prin echipa auxiliară ce le susține la orice pas (specialiști din IT, HR, traineri).

Savage Studio tratează modelele cu care colaborează ca partenere de business, nu ca simple angajate.

Credem în echipe puternice care prin seriozitate și respect reciproc pot construi cu adevărat lucruri importante care se vor traduce și în câștiguri mulțimitoare pentru ambele părți. Considerăm că modelele noastre sunt partenerele noastre de business. Noi venim cu tot know-how-ul industriei, cu tot suportul logistic, de la locații exclusiviste și echipamente tehnice de ultimă generație, și cu o echipă de traineri specializați care susțin modelel pe tot parcursul carierei. Modelele care lucrează alături de noi vin cu seriozitate, dorință de a crește în carieră și determinare.

Savage Studio oferă contracte legale și comisioane corecte pe care le plătește la timp.

Corectitudinea față de modele este un lucru de bază în desfășurarea businessului.  Lucrăm doar pe bază de contract unde stipulăm extrem de transparent toate beneficiile și obligațiile ambelor părți și plătim comisioanele agreate la timp.

Media încasărilor chiar și pentru modelele începătoare se încadrează între 1.500$-2.000$ încă din prima lună. Sumele pot crește în perioada imediat următoare, pe măsură ce te vei acomoda cu domeniul, vei înțelege cum funcționează această industrie și vei asculta sfaturile trainerilor noștri.

Bineînțeles, când vei ajunge un model de videochat profesionist, vei reuși să ai mulți admiratori online și încasările vor ajunge chiar și de zecii de mii de $ lunar. Avem modele online care au reușit să aibă încasări chiar și de 45.000$ doar într-o singură lună.

Savage Studio oferă training modelelor.

Încă de la început, modelele noastre au parte de ajutorului unor traineri specializați care le ajută să se acomodeze cu jobul. Mai mult, pe tot parcursul colaborării, vei avea parte de suport constant din partea acestora. Cu ajutorul lor vei putea să îți îndeplinești obiectivele, să te perfecționezi și să obții acea independență financiară pe care ți-o dorești.

Savage Studio îți oferă confidențialite totală.

Știm că acest job este încă un subiect tabu în societatea noastră și de aceea ne dorim în primul rând ca modelele noastre să se simtă în siguranță. Pe scurt, nu va afla nimeni că tu ai acest job decât dacă tu îți dorești asta. Noi îți oferim confidențialitatea totală a datelor și site-urile pe care vei activa nu vor putea fi accesate din România.

Dacă și tu rezonezi cu principiile expuse mai sus și vrei să începi un job de videochat în București, te invităm să lucrezi cu adevărat cu o echipă de profesioniști alături de care vei obține nu numai sume de bani mulțumitoare, ci și suport constant pe tot parcursul carierei.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)