News Flash:

Cum a reusit artista Francisca sa slabeasca 20 de kilograme in 5 luni si la ce anume a renuntat

25 Aprilie 2022
606 Vizualizari | 0 Comentarii
Francisca

Francisca a aratat mereu bine si a avut grija de silueta ei. Pentru ca totul sa fie perfect, aceasta a ajuns la concluzia ca trebuie sa isi schimbe stilul de viata si nu a stat prea mult pe ganduri. Vedeta a trecut la treaba, iar acum se lauda cu 20 de kilograme in minus. 

Francisca este un model pentru cei care o urmaresc. Aceasta nu doar ca are o cariera de invidiat, dar si pe plan personal sta foarte bine. Vedeta si-a schimbat total stilul de viata si niciodata nu s-a simtit mai bine ca acum. Mai slaba cu 20 de kilograme si cu o energie molipsitoare, Francisca le-a impartasit si fanilor ei care a fost reteta care a ajutat-o sa ajunga in cea mai buna forma a ei. Aceasta nu este deloc greu de urmat ci, mai degraba, trebuie foarte multa vointa.

„Eu nu cred in diete, nu cred ca exista vreo dieta care poate sa te slabeasca. Eu cred intr-un stil de viata, trebuie sa mancam normal si in cantitati normale, sa facem sport si miscare. Nu trebuie sa mananci niciodata sa te ridici full de la masa, dar nici sa te infometezi. Cand nu ajung la sala, fac sport acasa. Am scapat de 20 de kilograme fara dieta, terapeuta mea, Carmen Barcan, m-a ajutat sa ajung la aceasta forma, fara ea nu pot, merg la mentinere, sunt dependenta de procedurile corporale pe care ea mi le face. Am scapat de 20 de kilograme cam in 4-5 luni si sunt foarte incantata”, a marturisit Francisca, pentru Click.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006058 (s)