News Flash:

Cu ce se ocupa viitoarea sotie a lui George Simion. Dana Budeanu a dat cu ea de Pamant in aplicatia „Verdict”

27 Iunie 2022
800 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana

Nimic nu trece neobservat de Dana Budeanu. Recent, creatoare de moda a analizat „dosarul” Ilincai, iubita lui George Simion si a facut o postare pe celebra ei aplicatie. Dana nu a fost deloc blanda, dar sustine ca tot ce a scris este cat de poate de adevarat.

Cea mai mare nunta de anul acesta este la cateva saptamani distanta. George Simion si Ilinca se pregatesc de marea ceremonie si deja au lansat invitatiile. La nunta nu sunt asteptati doar prietenii si apropiatii, ci si toti cei care il sustine pe politician. Daca despre el se stiu foarte multe, despre iubita lui nu se poate spune acelasi lucru. In schimb, Dana Budeanu a facut o analiza asupra trecutului tinerei de 24 de ani si a aflat detalii pe care nu multa lume le stie despre viitoarea sotia a presedintelui AUR.

„Ia-ti Ilinco ziua buna, de la tata, de la muma! Ilinca Munteanu este fericita aleasa a ‘viitorului presedinte’ al Romaniei si al partidului care va avea, nu-i asa, ‘70% din voturi in 2024’!

Domnisoara Munteanu are doar 24 de ani si lucreaza deja in Parlamentul Romaniei, fireste la grupul AUR! Asa cum ne-a promis domnu’ SIEMION, si-a dat examenele, in speta la Facultatea de Drept si a si absolvit!

Printre picaturi si postarile de pe social media pentru viitorul sot, se ocupa si cu organizarea nuntii la intalnirile cu Adina Patru Wedding Planner, in timp ce mirele salveaza Romania!”, a scris Dana Budeanu in aplicatia sa, citata de gandul.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007129 (s)