News Flash:

Cristina Siscanu a rupt tacerea. Va deveni sau nu sotia lui Madalin Ionescu mamica?

3 Ianuarie 2022
625 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Siscanu

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul nostru si, chiar daca au trecut anii, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. Cristina este foarte fericita alaturi de Madalin si posteaza foarte des pe Instagram momente din intimitatea lor. Chiar daca multor fani li se pare ciudat ca vedeta face asta, Cristina este de parere ca relatia ei poate fi un exemplu pentru cei care o urmaresc.

Cristinei Siscanu ii place sa se joace cu rabadrea fanilor. Dupa ce a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a deveni mamica din nou, acum, sotia lui Madalin Ionescu s-a pozat intr-o ipostaza care a ridicat multe semne de intrebare. Siscanu s-a afisat pe Instagram cu mana pe burtica, iar de aici pana la o intreaga dezbatere a mai fost un singur pas.

Dupa ce a petrecut prima zi a noului an in compania celor dragi, Cristina a postat mai multe imagini pe Instagram. Printre acestea, vedeta de televiziune aparea din nou cu burtica, insa nu de gravida, spune ea. Sotia lui Madalin Ionescu a tinut sa spuna, din nou, ca nu este insarcinata, ci doar a luat cateva kilograme in plus.

Cristina Siscanu a dezvaluit in urma cu putin timp pe retelele de socializare ca ea si sotul ei si-au pus de mai multe ori in gand sa mai aiba un copil, dar nu sunt siguri ca ar putea sa se descurce, avand in vedere programul destul de incarcart.Cert este ca cuplul isi doreste inca un bebelus si nu au exclus de tot posibilitatea de a mai avea unul.
„O, da, ne dorim! Ne ia cateodata un avant si ne propunem sa facem copil si apoi ne mai oprim din acest avant cand suntem foarte, foarte ocupati si ne gandim ca nu stiu daca facem fata”, a spus Cristina Siscanu la InstaStory. 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005187 (s)