News Flash:

Nici bine nu a nascut, ca Marisa Paloma va fi mamica, din nou. „O sa va dam o veste”

3 Ianuarie 2022
380 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa Paloma

Marisa Paloma a intrat in randul mamicilor cu drepturi depline. Vedeta a adus pe lume acum cateva saptamani o fetita perfect sanatoasa, iar emotiile au fost la cote maxime. Marisa a avut parte de momente destul de grele inainte de a o aduce pe lume pe micuta ei. Iubita lui Liviu Stanciu a ajuns la spital intr-o stare destul de grava, dar, din fericire, atat ea cat si fetita au fost in afara oricarui pericol. 

Ajunsa acasa, Marisa a inceput sa comunice din ce in ce mai mult cu fanii si sa le spuna ce planuri de viitor are pentru micuta ei.

"Suntem bine acum, sanatosi, fericiti dincolo de limite si nerabdatori pentru ceea ce va uram. Am ajuns acasa. Imi trebuie cel putin cateva zile, o saptamana sa ma acomoez cu mediul de acasa in aceasta formula noua, dupa care promit sa va povestesc toata experienta mea. (...) Efectiv parca s-a scurs un an in doar cateva zile. Asta mica este un inger. Ceva mai frumos si mai pur nu am vazut in viata mea pe aceasta planeta. M-a ajutat extrem de atre faptul ca este foarte cuminte si ca a reusit sa stimuleze lactatia dupa primele doua zile. O sa va povestesc totul curand. O sa anuntam si numele cat de curand.", a povestit Marisa Paloma.

Ea a marturisit ca este posibil sa anunte in anul 2022 ca este insarcinata din nou.
„Legat de copii, imi doresc mai multi, chiar si trei. Vreau sa fie o diferenta foarte mica de varsta intre ei, de un an. Asta ar inseamna ca anul acesta sa ne punem pe treaba si sa va dam o veste prin care o sa fiti surprinsi.(...) Este mult prea devreme pentru a spune sigur ca seva intmpla anul acesta pentru ca suntem la inceput cu bebelina noastra, insa ne dorim.

Oricum, eu discut orice aici, asa ca o sa stiti primii.(...)", a anuntat Marisa Paloma  pe pagina ei de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)