News Flash:

Cine a convins-o pe Ioana Ginghina ca trebuie sa se casatoreasca anul acesta. „E doar o formalitate”

3 Ianuarie 2022
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Ginghina

A rasarit soarele si pe strada Ioanei Ginghina. Actrita a trecut printr-un divort destul de complicat de sotul ei, Alexandru Papadopol, dar acum se pare ca este mai fericita ca niciodata. Anul trecut, in primavara, Ioana a primit marea intrebare, iar raspunsul a fost da. Actrita si-a intalnit sotul fix cand nu se astepta. Cei doi au ajuns sa se cunoasca printr-o conjunctura de afaceri, iar de acolo pana la o relatie frumoasa si stabila a mai fost un singur pas.

Ioana Ginghina si logodnicul ei, Cristi Pitulice, au hotarat sa faca pasul cel mare. Celebra actrita urmeaza sa imbrace rochia de mireasa anul acesta, la mai bine de un an de la cererea in casatorie. Vedeta in varsta de 44 de ani si viitorul ei sot au luat aceasta decizie dupa ce niste prieteni apropiati le-au cerut sa fie nasi.

„Nu e o surpriza. Este o prietena de-a mea.(...) A fost dragut ca ne-au cerut sa le fim nasi, nu ne cerusera oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietena.(...) Va trebui sa ne casatorim si noi. Noi nu vrem neaparat o nunta mare, vrem o petrecere acolo si gata!”, a declarat Ioana Ginghina, pentru un post de televiziune.
Ioana preconizeaza ca evenimentul mult asteptat ar urma sa aiba loc in septembrie.
„Nu am stabilit inca. Alaltaieri am aflat ca o sa fim nasi. O sa stabilim. Asta e o formalitate. De mult a fost cererea in casatorie si am zis ca ”DA”, doar ca nu ne-am grabit sa facem pasul oficial.(...) Nu stim exact cand va avea loc nunta mirilor, probabil prin septembrie”, a adaugat actrita.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004801 (s)