News Flash:

Viviana Sposub s-a certat cu mama ei din cauza ca George Burcea a postat o imagine cu un bebelus. „Mai, fata, eu trebuie... ”

3 Ianuarie 2022
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Sposub

Viviana Sposub si George Burcea sunt in centrul atentiei de cateva saptamani. Cuplu se joaca destul de des cu cuvintele in online, iar fanii nu stiu ce sa mai creada. Viviana a declarat acum ceva timp ca este insarcinata, apoi s-a razgandit, iar acum iar isi tine fanii pe jar. Se pare ca afectata de aceasta situatie incerta este si mama vedetei, care s-a suparat pe ea din cauza acestor scenarii. 

Viviana Sposub s-a jucat pana s-a ars! Vedetea adora sa penduleze in jurul subiectului legat de copii, incat fanii si cei dragi nici nu stiu ce sa mai creada. La un moment dat, totul parea foarte credibil, mai ales ca toti stiu ca Viviana isi doreste sa devina mamica de tanara. In cea mai recenta gala de „Bravo, ai stil!” Viviana si George au fost prinsi la colt si au fost nevoiti sa spuna adevarul.

Cu cateva zile in urma, George a intrat in jocul Vivianei si a postat o imagine cu niste picioare de bebelusi, iar acela a fost pentru fani semnul ca Viviana urmeaza sa devina mamica. Cei doi nu au spus nimic dupa postarea imaginii. Prezenti amandoi in platoul de la „Bravo, ai stil” pentru momentul Cabaret, Viviana si iubitul ei au explicat care a fost, de fapt, mesajul din spatele pozei.

Ilinca Vandici: Deci nu o sa avem un nepotel?

Viviana Sposub: O sa avem, dar nu acum.

George Burcea: Data viitoare o sa mai vorbim, poate in finala.
„George a facut anuntul pe Instagram mai devreme decat mi-as fi dorit. George va fi tatic, o sa joace intr-un film si a anuntat pe Instagram.

M-a sunat mama sa ma intrebe: «Fata, eu trebuie sa aflu din presa, de pe Instagram». I-am zis: «mama este vorba despre un film». Dar artistul meu, actorul meu cum e el enigmatic si nu prea cuminte, s-a interpretat diferit”, a marturisit Viviana Sposub in gala „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005679 (s)