News Flash:

Cristina Ciobanasu il vrea pe Vlad Gherman inapoi? Gestul facut de actrita nu lasa loc de interpretari

3 Ianuarie 2022
890 Vizualizari | 0 Comentarii
Criss si Vlad

Acum cateva luni, Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu anuntau ca se despart. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi, mai ales ca acestia pareau ca vor ajunge la altar. Relatia lor a durat noua ani, timp in care au crescut unul langa celalalt si au lucrat in majoritatea proiectelor de televiziune impreuna.

Vlad Gherman a suferit foarte mult dupa despartirea de Cristina Ciobanasu. Cei doi au avut o poveste de dragoste desprinsa din filme si nimeni nu se astepta ca finalul lor sa nu fie unul fericit. Criss si Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Pariu cu Viata si au continuat sa formeze un cuplu si in afara serialului. Lucrurile intre ei nu mai functionau la fel de bine ca inainte, asa ca au decis ca cel mai bine pentru ei, dar si pentru cariera lor este sa puna punct.

Cu toate acestea, un gest neasteptat facut de actrita in urma cu cateva zile ridica semne de intrebare. Cristina Ciobanasu a apreciat o fotografie alaturi de ea si Vlad Gherman, care a fost publicata de un fan page al celor doi. In fotografie, cei doi par mai fericiti ca niciodata, in timp ce Cristina Ciobanasu isi saruta pe obraz iubitul de la acea vreme, care are un zambet pe fata.

Fanii celor doi inca continua sa spera ca se vor impaca, dar realitatea nu reflecta deloc acest lucru. Pentru a pune si mai multe paie pe foc, fanii rasucesc cutitul in rana lui Vlad si il intreaba mereu cum se intelege cu noul iubit al Cristinei. ”Da, da! Ieri am iesit la o pasa la fotbal, am baut o bere. Wtf!?”, le-a raspuns sarcastic Vlad Gherman internautilor.

Vlad Gherman a fost intrebat daca este decis sa-si deschida sufletul unei noi iubiri in curand. De data aceasta, actorul a raspuns cat se poate de sincer si serios, spunandu-le sustinatorilor sai ca isi doreste sa fie fericit si se gandeste sa treaca mai departe si sa se reindragosteasca. ”Normal ca m-am gandit, ma gandesc in continuare si imi doresc sa am o relatie, pentru ca imi doresc si eu sa fiu fericit.”, a raspuns Vlad Gherman pe conturile de socializare.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005480 (s)