News Flash:

Connect-R si Alex Velea s-au certat din cauza banilor. Relu a recunoscut de ce nu mai vorbeste cu sotul Antoniei

10 Ianuarie 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Velea si Connect R

De cativa ani buni, Connect-R si Alex Velea au rupt orice legatura. Cei doi au fost prieteni foarte mult timp si au impartit si bune, si rele. Din pacate, artistii au evoluat in directii diferite, iar asta a fost unul dintre motivele pentru care s-au certat. Fanii s-au intrebat de multe ori daca cei doi au ajuns la cutite si din cauza banilor. Nici Connect-R si nici Velea nu au intrat in astfel de detalii. 

"Daca dragostea dispare" a fost prima de pe Youtube cu peste un milion de vizualizari, insa succesul le-a stricat prietenia. In presa s-a scris ca pe Connect-R l-ar fi deranjat ca piesa era considerata doar a lui Alex Velea, dar s-a vorbit si despre un furt intre cei doi. Invitat in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai", Connect-R a povestit ce a dus, de fapt, la destramarea prieteniei.

"Nu avea cu ce sa ma fure Velea. Ca eu am avut o frustrare ca lumea asocia piesa "Daca dragostea dispare" numai cu Alex Velea, da, asa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea si o stie toata lumea. Faptul ca ne-am separat e pentru ca la momentul ala viziunile noastre asupra carierelor noastre era usor diferita. A avut si el o nemultumire fata de un episod, nu cred ca si-ar dori sa-l povestesc. Cert e ca in momentul asta ne despart atat de multe lucruri, incat nu mai putem avea o relatie de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cat si principiile asupra vietii...cred ca suntem total diferiti.", a spus Connect-R in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai".

„Recunosc faptul ca am fost prea in personajul meu si prea in ego-ul meu, de fapt in mintea mea superficiala, cand am spus lucrul asta. Fiecare om este liber sa faca absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Ii cer scuze lui Alex Velea si tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber sa faca ce vrea. Consider personal ca sunt multe trapanele, piese diferite chiar si de la Alex, cu o consistenta lirica sub nivelul pe care stiam eu ca il are Alex Velea. Asta pot sa spun, dar asta nu are nicio legatura cu Velea ca si artist, pentru ca muzica nu trebuie intotdeauna sa vindece, muzica trebuie sa si binedispuna. Personal cred intr-o estetica pe care Velea ca artist o are si pe care nu o mai foloseste. Daca asculti "Doamna mea" de la Alex Velea o sa intelegi ce spun.", a precizat artistul in emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006369 (s)