News Flash:

Cabral nu se teme de moarte, insa are o frica mult mai mare. „Imi transpira palmele si mi se usuca gura”

10 Ianuarie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabral

Cabral este o prezenta foarte activa in mediul online, iar cei care il urmaresc s-au obisnuit cu stilul lui sarcastic de a spune lucrurilor pe nume. Atunci cand vine vorba de familie sau de propria persoana, Cabral este cat se poate de serios. Prezentatorul are un blog pe care scrie constant si abordeaza diferite subiecte cu fanii lui.

 Avand in vedere ca este pasionat de sporturi extreme, vedeta nu a dat niciodata impresia ca ar avea frici. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. De curand, prezentatorul de la ProTV a dezvaluit care este cea mai mare teama din viata lui. Se pare ca aceasta teama exista in viata lui Cabral de multi ani si a fost capatata in urma unei experiente neplacute. Se pare ca prezentatorul de la Pro TV are oroare de mersul la dentist. Din fericire pentru el, Cabral recunoaste ca nu a fost nevoie sa mearga prea des in locul „horror', insa si acum cauta sa gaseasca un doctor care sa il vindece de aceasta teama care pana acum nu a reusit sa scape.

„MI-E FRICA DE LESIN DE STOMATOLOGI! Bai, dar nu ca mi-e frica… Mi se usuca gura, mi se face pielea de gaina / curcan / strut, imi transpira palmele si-mi flutura sufletul, facandu-se mic in trupu-mi firav.

Uite… acum ca scriu despre asta, am un nod in gat. Totul a inceput acum multi ani, cand un nene mi-a facut o extractie. De masea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba il cheama…

Zic nene… ca doctor nu era sigur. In primul rand nu ma credea ca nu a prins anestezia. Si… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama ca al meu trup de cabanos e rezistent la genul asta de pacaleala chimica la dinti si nervi… si refuza sa amorteasca.

Drept si prin urmare… urasc sincer si pasional orice idee ca cineva vrea sa-mi bage surubelnite sau patenti pe la gingii', a dezvaluit Cabral pe blogul personal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006007 (s)