News Flash:

Cate clase are, de fapt, Gina Pistol. Iubita lui Smiley a lucrat ca vanzatoare in Rosiorii de Vede

10 Ianuarie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Daca acum are proiecte TV. pe banda rulanta si se poate lauda cu carma unora dintre cele mai cunoscute emisiuni din tara, inainte, lucrurile erau cu totul si cu totul diferite. Gina a luat pentru prima data contact cu lumea mondena in urma aparitiei pe coperta celebrei reviste Playboy.

Gina Pistol a stiut de la inceput ce fel de viata isi doreste. Ajunsa la Capitala, blondina a decis sa abordeze calea mai usoara a lucrurilor si, cum la acea vreme social media nu era o rampa buna de lansare, Gina a decis sa pozeze pentru Playboy. Inainte de acest episod, Gina era o fata simpla din provincie care a ales sa lucreze de la o varsta frageda pentru a se putea intretine. 

Gina Pistol a fost eleva Scolii de Arte si Meserii, dupa care a trebuit sa se angajeze si a fost vanzatoare intr-un magazin din Rosiorii de Vede. Ulterior, s-a angajat pe aceeasi pozitie, dar in Bucuresti, intr-un magazin de lux, unde s-a facut remarcata printre clienti si, in acest fel, a ajuns sa pozeze in Playboy. In prezent, Gina are o frumoasa relatie cu Smiley, barbatul alaturi de care are si o fetita, Josephine, care va implini un an in luna martie.

„Noi ne stiam de mult timp. Acum patru ani, pe la sfarsitul lunii martie, am inceput sa vorbim. Eram cu mesaje, recomandari de filme si am tinut-o asa mult timp. Cel mai misto era ca existau fete care credeau ca este singur si se dadeau pe langa el, iar pentru mine era super funny.

Ma uitam sa vad pana unde se duc si ce fac. Ii ziceam lui Andrei: «Fata aia mai avea putin si se impiedica de mine, noroc ca eram pe acolo si eu ca cine stie ce-ti facea? Te rapea»”, a spus iubita artistului in cadrul podcast-ului lui Speak.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004772 (s)