News Flash:

Theo Rose are COVID si si-a pierdut si vocea. Artista crede ca nu va mai putea canta niciodata

22 Septembrie 2021
410 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

In ultima perioada, probleme de sanatate nu ii mai dau pace lui Theo Rose. Artista le-a povestit si fanilor de pe Instagram prin ce trece si a recunoscut ca de data asta a iesit infranta din lupta cu boala.

Theo Rose are programul foarte incarcat, iar o boala i-ar dat toate planurile peste cap. Artista a inceput sa se simta rau de cateva zile, asa ca a decis ca este timpul sa ia masuri, mai ales ca deja si-a pierdut vocea. Prima ei grija a fost sa se testeze de COVID si nu mare i-a fost mirarea cand a aflat ca a fost infectata si ca testul este pozitiv. 

Theo a racit foarte tare si a fost nevoita sa faca o pauza vocala de cateva zile, a luat pastile si a facut aerosoli. Este fericita ca a putut merge la ultima cantare pe care o avea, chiar daca nu se simte deloc bine. Mai mult de atat, Theo Rose s-a testat de mai multe ori pentru COVID-19, pentru a fi sigura ca este in afara oricarui pericol, doar ca de data asta nu a scapat.

Oameni buni,

Zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit ca ma ia o raceala, drept urmare am stat acasa, cu scopul de a face o pauza vocala pentru a putea onora cantarile de saptamana asta.
Aseara am facut un test rapid, care a iesit pozitiv. La orele 3:00 ale diminetii am plecat sa ma testez la o sectie de testare pcr non-stop. Astazi am primit rezultatul, care este pozitiv.
Va aduc asta la cunostinta, pentru ca ar fi fost o perioada cu multe evenimente, poate ultima atat de plina din acest sezon si ar fi fost extraordinar atat pentru mine cat si pentru trupa mea sa le putem onora.
Ma simt ok, din fericire simptomele nu difera cu mult fata de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru ca da, am mai fost infectata o data.
Imi cer scuze fata de oamenii care ma asteptau sa le cant si ma bucur totodata ca am actionat la timp si nu am imbolnavit pe nimeni.
Aveti grija de voi si de ai vostri!

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006241 (s)