News Flash:

Oana Roman da de pamant cu producatorii de la Kanal D. ”In viata mea nu voi mai... ”

22 Septembrie 2021
578 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman tuna si fulgera de suparare pe cei din Kanal D. Vedeta a fost invitata acum cateva zile la emisiunea moderata de Marius Ghita siu tot acolo a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu tatal ei, cu scopul de a lamuri odata pentru totdeauna toate zvonurile care circulau de mult timp in spatiul monden. Oana a mers la emisiune cu cele mai bune intentii, doar ca ceva a suparat-o atat de rau, incat le-a declarat razboi turcilor.

Oana Roman este o fiinta pasnica, dar cand cineva o enerveaza nu se fereste deloc sa spuna lucrurilor pe nume. Sotia lui Marius Elisei este foarte asumata de fiecare data cand vine vorba de ceea ce afirma si cel mai mult o enerveaza ca lumea sa interpreteze vorbele ei. Asta s-a intamplat acum, după ce vedeta a vazut cum a fost montana emisiunea de pe Kanal D si la ce concluzii au ajuns fanii dupa ce au vazut materialul cu ea.

”Eu niciodata nu am zis ca mi-am renegat tatal. Fraza in care spuneam ca e pur si simplu trunchiata, scoasa din context. In viata mea nu voi mai merge la vreo emisiune on-line sau de televiziune. Culmea, sunt aceiasi producatori care m-au dat afara de la Kanal D cand eram insarcinata in patru luni! Acum trebuie sa-l sun pe tata, sa ma justific si sa-mi cer scuze pentru ce a aparut in presa. I-am rugat din tot sufletul sa nu difuzeze imaginile cu mine plangand si tocmai cu ele au facut reclama emisiunii”, a precizat Oana Roman, pe contul de Instagram.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004530 (s)