News Flash:

Simona Halep, umilita de iubit. Cu cine a fost inselata celebra tenismena? „A preferat sa fie discret”

26 Noiembrie 2021
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep traieste o frumoasa poveste de dragoste desprinsa parca din filme alaturi de Toni Iuruc, cel care i-a devenit sot cu acte-n regula in toamna aceasta. Daca acum totul merge ca pe roate, inainte de a-l intalni pe Toni, Simona nu a avut parte de o relatie cu final fericit. Tenismena a fost inselata si a decis sa rupa orice legatura cu iubitul ei de la acea vreme.

In 2016, Costa Sponte, iubitul Simonei de la acea vreme, a petrecut intr-un cub de fite din Bucuresti alaturi de un grup de prieteni, dar si de o blonda fata de care nu s-a sfiit sa faca gesturi de tandrete. Cu toate ca familiile celor doi si-au fi dorit ca Simona Si Costa sa se casatoreasca, logodna lor a fost atunci pusa sub semnul intrebarii.
Cu toate acestea, Simona a tot negat povestea de dragoste cu fiul lui Teia Sponte. Asta chiar daca tanarul a fost prezent la meciurile lui Halep, dar si la o serie de evenimente la care au venit si rudele sportivei.

Teia Sponte chiar i-ar fi pus in vedere fiului sau sa se fereasca de escapadele nocturne si sa evite aparitia in paginile publicatiilor de scandal.Surpriza insa. Baiatul avea o alta iubita,

"Costa nu a mai vorbit despre Simona de foarte multa vreme! A preferat sa fie discret si sa nu iasa cu nimic in evidenta. In plus, omul si-a vazut de viata lui si chiar, de o buna perioada de timp, se afiseaza cu o alta fata. Nu stim daca este ceva serios, insa de fiecare data cand a venit cu ea, pareau ca se inteleg foarte bine si, in ceea ce-l priveste, nici macar un gand nu ii mai este indreptat spre Halep", spunea la acel moment un personaj din anturajul tanarului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006081 (s)