News Flash:

Catalin Botezatu face o avere din pasiunea pentru moda, dar nu multi stiu cate clase are, de fapt, designerul

26 Noiembrie 2021
695 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Catalin Botezatu este un nume de referinta in lumea modei. Aceasta nu a visat dintotdeauna sa devina creator, ci din contra. Catalin a fost un elev obisnuit, cu note extrem de mari. El insusi se caracterizeaza ca fiind in acea perioada mai mult un tocilar. Catalin dorea sa faca perfomanta la scoala, iar aceasta dorinta intrinseca s-a pastrat si mai tarziu. Bote a terminat profilul matematica-fizica si nu este de mirare ca tatal lui isi dorea ca acesta sa devina inginer. Mai tarziu, dupa terminarea liceului, Catalin a absolvit Institutul European de Moda de la Milano, loc unde a invatat tot ceea ce stie azi.

”Da, am trecut prin toate etapele imbecile, cu treapta intai, a doua, pe care a trebuit sa le iau cu note mari. Am terminat liceul cu 9,90. E adevarat, am fost un tocilar. Am terminat un liceu de matematica-fizica. Am dat admiterea la Energetica, pentru ca, fiind inainte de Revolutie, tatal meu isi dorea sa plec la Reactorul Nuclear din Canada, sa fug efectiv. Aveam niste relatii acolo. Asta isi dorea, sa fiu inginer ca si el”, a marturisit Catalin Botezatu in urma cu ceva timp.

Catalin Botezatu a stat sezoane intregi la masa juratilor de la Bravo, ai stil! Creatorul a decis ca nu se mai regaseste in acel format si i-a predat scaunul lui Tibi Clenci. Bote nu s-a certat cu cei de la Kanal D, ci din contra. Catalin Botezatu si-a pastrat rubrica de la Teo Show, ”Asa da, asa nu” pe care o prezinta alaturi de buna lui prietena, Raluca Badulescu.

”Dragii mei, a venit momentul pentru a impartasi cu voi o decizie pe care am cantarit-o mult, nu a fost o decizie usoara, insa am hotarat sa ma retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi ramane in Kanal D, alaturi de aceasta echipa extraordinara, impreuna vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins ca aceasta noua etapa va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viata mea si abia astept sa il impartasesc si cu voi.”, a spus Catalin Botezatu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009093 (s)