News Flash:

Mesajul transant al lui Tudor Gheorghe pentru persoanele care nu vor sa se vaccineze. „Sa muriti linistiti!”

25 Noiembrie 2021
529 Vizualizari | 0 Comentarii
Tudor Gheorghe

La inceputul lunii octombrie, Tudor Gheorghe a sustinut un spectacol la Cluj. Artistul a anuntat ca toti spectatorii care doresc sa participe trebuie sa fie vaccinati, altfel nu vor fi lasati sa intre in sala. Astfel, la concert au participat doar 72 de persoane. 

Intrebat despre concertul de la Cluj, Tudor Gheorghe a facut mai multe afirmatii dure, sustinand ca nu este deranjat de persoanele care refuza sa se vaccineze.

„Am avut in sala 72 de oameni care au prezentat documentele asa cum e necesar. Sunt vaccinat de doua ori si maine fac a treia. Care voi ceilalti? E treaba dumneavoastra.

Daca ati asculta cu eleganta stirile si vedeti raportul de la ATI. Eu nu cred decat in stiinta. Eu vad ca tarile care s-au vaccinat nu au oameni la ATI si nu mor. Nu ma incurca ca nu va vaccinati. Muriti in liniste”, a spus Tudor Gheorghe.

Cunoscutul artist a anuntat ca nu va participa la niciun concert in aer liber, asa cum vor face multi colegi de breasla in urmatoarea perioada. Acesta spune ca nu a cantat niciodata la evenimente si niciodata in aer liber. Mereu concertele sale s-au desfasurat in sali de spectacol, unde poate transmite o anumita stare de spirit oamenilor.


Fanii au reactionat imediat si i-au transmis artistului mai multe mesaje. Unii au fost deranjati de decizia lui Tudor Gheorghe, altii au aplaudat initiativa acestuia.

„Fara vaccinarea obligatorie si abjectia de certificat verde”/ „Va admiram pana la afirmatia legata de nevaccinati. Un artist ramane artist cat timp este liber in gandire si cuget. Nici Dumnezeu nu ne mantuieste cu forta” / „Puterea creatoare vine de la Dumnezeu, daca El ne-ar judeca dupa faptele si inima noastra, nu ar mai fi nimeni pe Pamant pentru ca toti suntem firi mandre, inclinate spre pacat, inclusiv dumneavoastra” / „Respect permanent si viata lunga si sanatoasa! Sunteti inegalabil!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006032 (s)