News Flash:

Andreea Antonescu a dat cartile pe fata. De ce se certa cu Andreea Balan cand formau trupa Andre?

25 Noiembrie 2021
514 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu si Andreea Balan au o relatie apropiata in prezentat, dar in perioada in care faceau parte din trupa Andre, s-au confruntat cu situatii dificile. Ani de zile s-a scris in presa ca cele doua s-ar fi batut. Andreea Antonescu a lamurit situatia, marturisind ce s-a intamplat, de fapt, intre ele.


Trupa Andre a luat nastere in 1998, iar Andreea Antonescu si Andreea Balan au debutat cu albumul  „La intalnire' in 1999. Cele doua au castigat trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Libera la mare' , avand un succes urias. Chiar daca cele doua artiste nu si-au vorbit mult timp, componente trupei Andre s-au impacat si acum au relatie de prietenie.

„Noi am fost prietene la inceput, dar eram prea orgolioase sa recunoastem, mai ales dupa trecerea timpului. Eu si Andreea stateam si ne sfatuiam.(…) Cred ca oboseala a fost de fapt cea care ne-a periclitat relatia si astfel au inceput egourile noastre puternice.”, a spus Andreea Antonescu in emisiunea”In Oglinda” , potrivit Wowbiz.ro.

Parcursul trupei Andre a fost presarat atat de momente frumoase, cat si mai putin frumoase. Andreea Antonescu a spus adevarul despre presupusele batai cu Andreea Balan.

„Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente in care saptamani intregi, daca nu luni de zile in care nu comunicam una cu cealalta deloc. (…)O bataie propriu-zisa intre noi nu a existat, acum zambesc, dar pe vremea aia era o tragedie.

Chestia asta cu bataia, oarecum, s-a intamplat, in sensul ca, depinde care era mai suparata pe cealalta si se aseza startegic pe scena, in sincron si ne foloseam de sincron si de microfon totodata si ne loveam una pe cealalta.Daca eu eram suparata pe ea, ma puneam in partea ei stanga sau dreapta si luam microfonul si ii dadeam. Si ea la fel, bineinteles. Acum stam si radem amandoua.”, a povestit vedeta, potriviti sursei de mai sus..

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006749 (s)