News Flash:

Raluca Badulescu a fost surprinsa fara pic de machiaj, iar fanii abia au recunoscut-o. Cum arata jurata fara artificii de infrumusetare?

26 Noiembrie 2021
450 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Badulescu

Raluca Badulescu este una dintre cele mai recognoscibile vedete de la noi. Jurata ”Bravo, ai stil!” nu se fereste sa se afiseze cu cele mai extravagante tinute, mai ales de cand a slabit foarte mult si ii vin bine aproape toate stilurile vestimentare.

Raluca Badulescu nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta este un adevarat icon in peisajul monden de la noi, iar cei care o urmaresc, stiu ca divei ii plac anumite accesorii si artificii stilistice care o scot in evidenta. Pe langa tinute cu animal print si bijuteriile aurii, Raluca Badulescu mai are o slabiciune la care nu are de gand sa renunte prea curand: purtarea perucilor si a genelor false. 

”Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discutie. De ce nu renunt la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Pai de ce as renunta? Atata timp cat eu sunt fericita cu imaginea pe care o am si nu neaparat ca sunt fericita, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce as face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt asa de mai mult de 30 de ani”, a declarat Raluca Badulescu pentru cancan.ro.

Raluca a devenit si mai cunoscuta dupa ce a acceptat propunerea celor de la Kanal D de a sta la masa juratilor. Ralu este o impatimita a modei si are acasa o garderoba impresionanta, dar inainte de a-si descoperi aceasta pasiune costisitoare, vedeta a avut job-uri obisnuite. 

”Am mai avut cateva job-uri. Am fost pentru cateva luni profesoara de limba engleza, pentru ca am terminat Facultatea de Litere, sectiunea romana-engleza. Dupa aceea am lucrat la o companie mare de telefonie mobila, la departamentul Relatii Clienti. Fiind imediat dupa Revolutia din 1989, companiile acestea intrasera pe piata si mi s-a parut foarte exciting (n.r. – captivant), mai ales ca terminasem facultatea si nu avea legatura cu ce faceam eu, iar asta m-a atras si mai mult.”, a spus Raluca Badulescu pentru Cancan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006851 (s)