News Flash:

Cum a reactionat Viviana Sposub dupa ce iubitul ei a incurajat alti barbati sa bata femei? „Pot intelege o reactie nervoasa”

25 Noiembrie 2021
414 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana

George Burcea a uimit pe toata lumea cu declaratiile sale care incurajau violenta domestica. La scurt timp dupa ce a facut LIVE-ul pe pagina sa de socializare, actorul a primit zeci de mesaje si internautii s-au enervat foarte tare.
Viviana Sposub a facut primele declaratii despre derapajul lui George Burcea. Mai exact, vedeta de televiziune a postat un mesaj pe contul sau de socializare.


Imi adun gandurile si sa expun cat mai clar opinia pe care o am in legatura cu ce se intampla de 24 de ore incoace. De dimineata si pana acum am fost la filmari, avand acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii, asa ca reactia mea a intarziat sa apara. Avand in vedere gravitatea situatiei, nu mi-as fi dorit sa scriu un mesaj superficial in pauzele de la filmari. George este partenerul si sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar imi doresc sa tratez situatia aceasta cat de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusa in acel LIVE nu ma caracterizeaza absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite in niciun context vreodata. Pot intelege o reactie nervoasa cauzata de hate-ul pe care il primeste constant de doi ani, dar asta nu justifica felul in care a vorbit despre o reala problema cu care femeile( si nu numai) se confrunta. Desi George milateaza pentru lupta impotriva violentei domestrice de foarte mult timp, greseala pe care a facut-o contribuie tocmai la normalizarea batailor pentru anumite femei care merita.


Nimeni nu merita sa fie agresat, indiferent de context! Am fost partasa la tot procesul lui de vindecare al traumelor din trecut, iar scrirea acestei carti a constiuit o etapa importanta. Stiu toate povestile lui de viata, mi le-a povestint plangand, si tocmai de aceea am fost surprinsa de afirmatiile facute de el pe Live.

Desi suna cliseic, cred ca primul pas spre rezovlarea problemei este constinetizarea ei. Repet, nu rezonez cu ideile expuse in reactia lui nervoasa de pe Live si nu voi fi niciodata de acord cu violenta, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider ca acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa ofer sprijin si intelgere partenerului meu in proceul sau de vindecare”, a scris Viviana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007138 (s)