News Flash:

Roxana Vancea a decis. Ce nume i-a pus baietelului ei dupa ce a renuntat la varianta Ayan?

25 Noiembrie 2021
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Roxana Vancea

Roxana Vancea a renuntat la numele de Ayan pentru fiul ei motivand ca este un nume mult prea des intalnit, asa ca a ales un al nume mai rar. Mai exact, pe bebelus il va chema Zian, un nume care este si pe placul partenerului de viata al vedetei, Dragos Valean. Alegerea numelui nu este una intamplator.


Numele Zian provine din limba araba si inseamna „frumusete, eleganta'. Numele simbolizeaza deschidere, energie pozitiva si jovialitate si este unul dintre cele mai populare nume din anul 2021.

Baiatul sotului ei, Milan, l-a primit cu bratele deschise pe Zian, conform declaratiilor parintilor. Roxana Vancea cantareste 47,9 kilograme la doar o saptamana de la nastere. Sportiva este incantata ca a reusit sa-si revina imediat dupa nastere.

„Am pus 5 kilograme pe sarcina, toata sarcina. Am ajuns in spital la 52,5. A doua zi dupa operatie aveam 48, acum am deja 47 de kilograme. De saptamana viitoare ma apuc de sport.

N-am avut probleme cu alaptatul. E chiar placut cu alaptatul. M-am speriat, pentru ca mama a avut probleme cu alaptatul.

Eu am nascut natural. Ma asteptam la ceva mult mai dureros. A fost dureros, dar nu cum ma asteptam eu. Am avut trei ore travaliu si 10 minute nasterea in sine', a declarat Roxana Vancea la Teo Show.


„Prima mea intalnire a fost: e un baiat frumos, e un baiat reusit. Cand il iau in brate imi vine sa nu ii mai dau drumul. Mi-e frica atunci cand il tin in brate. Ma doare tot corpul', a povestit si Dragos, sotul Roxanei, completand ca nu ii este teama sa ii faca baita, in schimb.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005852 (s)