News Flash:

Scenariul de functionare a scolilor din Timis pentru saptamana aceasta. Peste 200 de unitati de invatamant in online

15 Noiembrie 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Inspectoratul Scolar Timis a postat vineri seara lista scenariilor valabile in fiecare unitate de invatamant din judet, in functie de gradul de vaccinare al profesorilor. Sunt peste 200 de scoli si gradinite in format online si exista si unitati de invatamant cu 0% din personal vaccinat.
 
 
Reprezentantii inspectoratului scolar au publicat lista scenariilor valabile in fiecare unitate scolara vineri seara. Din 613 unitati scolare din Timis, peste 200 sunt in scenariul 2 online. Lista AICI.

Sunt peste 40 de scoli si gradinite din Timis care au 0% din personal vaccinat, cele mai multe in mediul rural, dar si la Faget, Gataia sau gradinita cu program normal nr. 5 din Timisoara.

Potrivit noului ordin comun al Ministrului Educatiei si cel al Sanatatii, exista doua scenarii:

prezenta fizica se realizeaza pentru toate unitatile de invatamant preuniversitar in cadrul carora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat
reluarea cursurilor se face in regim online pentru toate unitatile de invatamant preuniversitar in cadrul carora un procent mai mic de 60 % din personal este vaccinat
De asemenea, unitatile de invatamant raman in scenariu online daca au probleme de infrastructura sau nu respecta normele sanitare. Prin exceptie, unitatile de invatamant in regim special au cursuri fata in fata. De asemenea, daca in colectivul clasei apare un caz de infectare sau daca jumatate din clasele dintr-o institutie de invatamant au cazuri de Covid-19, elevii trec in sistem online. Momentan, in saptamana precedenta de scoala, nu au fost raportate situatii de acest fel.


 


aici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006885 (s)