News Flash:

Oana Zavoranu da cartile pe fata. Pepe m-a inselat cu prostituate. Mi s-a spus ca Adelina Pestritu... ”

11 Octombrie 2021
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Adelina

Fara doar si poate, Zavo este una dintre cele mai vocale vedete de la noi si niciodata nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume. Oana a lansat pe Youtube un proiect care a avut mult succes in randul fanilor si, chiar daca a adus in atentia publicului influencerele si ”mocangeala” din online, multi fani nu au putut uitat povestea ei de dragoste cu Pepe. Pentru a clarifica lucrurile, Oana a vorbit inca o data deschis despre acest subiect si spera ca acum i-a lamurit pe toti de ce s-a ajuns la divort si cine a calcat stramb pentru prima data. 

”Pepe spune ca l-am inselat, dar el ma insela cu cate sase prostituate pe zi. Acest Pascu a facut multe. Eu aveam o imagine frumoasa despre el in minte si n-am vrut sa zic nimic. Credeam in el. Oamenii mi-au zis ca Adelina Pestritu stie mai multe. N-am vorbit cu ea. Ea, saraca, a stat cu alta naparca, cu Varciu ala, care e de aceeasi teapa ca Pepe. ”Divorteaza Oana Zavoranu de Pepe. Eu am divortat de el inainte lui, dar el nu stie. Nu sunt nebuna. El a divortat pentru ca eu nu am mai vrut ca el sa ma ierte. N-am sa neg niciodata ca ne-am iubit si ca a fost o relatie foarte frumoasa. Nu a divortat Pepe de Oana, a divortat Oana de Pepe. Nu era ranit. Un om ranit se ascunde, nu era ranit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am casatorit din ambitie cu altcineva. Am stat cativa ani de zile pana cand l-am gasit pe al meu pe care il iubesc pe bune.”, a declarat Oana Zavoranu in cadrul unui podcast. 

”Niciodata nu am pus eu punct. Nu mai era ok in ultimul an cu Oana. Era numai intr-un proces, intr-o cearta cu toata lumea, intr-o angoasa, numai asa. Cand s-a dus si cu baiatul pe partea cealalta, am gasit motivul, gata, la revedere. A fost picatura care a umplut paharul. A fost exact ceea ce aveam nevoie ca sa scap, pentru ca uneori aveam senzatia ca nu o sa scap si ma certam cu toata lumea. Cumva, aveam o distanta fata de toata lumea, pentru ca ea ataca pe toata lumea”, a spus Pepe mai demult in apararea lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007036 (s)