News Flash:

Oana Roman, scandal in plina strada cu o mamica. „Tipa la mine ca nebuna”

25 Ianuarie 2022
455 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman este protagonista celui mai recent scandal. Fiica fostului premier s-a luat la cearta in plina strada cu o femeie pe care nu o cunoastea. De la cateva vorbe aruncate rastit pana la a chema politia a mai fost un singur pas. Oana Roman a povestit toata intamplarea, oripilata de atitudinea femeii.

Oana Roman a reusit sa supere azi o femeie in trafic. Vedeta se afla cu mama ei de care are grija cand s-a intamplat intregul incident. Mioara Roman are grave probleme de sanatate care nu ii permit sa faca mult efort si nici sa mearga pe distante mari. In baza acestui fapt, Oana Roman a vrut sa o protejeze pe mama ei si a decis sa parcheze masina cat mai aproape de parcarea hotelului in care sta mama ei. Momentul a fost unul nepotrivit, avand in vedere ca la scurt timp s-a iscat un scandal.

„Ca sa o duc inauntru, intotdeauna ma parchez blocand garajul hotelului in care ea sta, pentru ca trebuie sa fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplaseaza foarte greu. Am oprit masina, m-am dat jos ca sa-i deschid usa si sa o ajut sa coboare, pentru ca nu poate singura.

In acel moment trece pe langa mine o femeie tanara, cu doi copii, cu doua trotinete. Aveau loc sa treaca, nu era nicio problema asta. Si doamna se opreste, la 30 de centimetri de mine, fara masca si incepe si urla la mine, spunandu-mi ca nu am voie sa parchez acolo, ca blochez intrarea la garaj, desi nu era garajul ei', a povestit Oana Roman, potrivit fanatik.ro.

Oana Roman spune ca a incercat sa-i explice femeii situatia, aceasta nu a vrut sa inteleaga si chiar a amenintat-o pe fiica fostului premier ca o sa cheme politia, pentru a o amenda.


„Tipa ca o nebuna la mine, repetand acelasi lucru. Era evident ca masina nu ramanea parcata acolo. Nu s-a interesat inainte sa urle si sa tipe ca o demente daca eu am parcat sau doar m-am oprit. N-a interesat-o nici cand i-am explicat si a si vazut ca e o batrana acolo, pe care eu o ajut sa coboare din masina.”, a spus fiica fostului premier.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008021 (s)