News Flash:

Cu cine se iubeste Rikito Watanabe de la Chefi la cutite. „Uneori, mie imi place sa ma joc cu focul”

25 Ianuarie 2022
730 Vizualizari | 0 Comentarii
Rikito Watanabe

A rasarit soarele si pe strada lui Rikito de la Chefi la cutite. Concurentul care si-a tatuat semnatura lui chef Sorin Bontea pe brat a recunoscut de multe ori ca nu este un norocos in dragoste. Mai mult, pentru a le exemplifica tuturor cat de rau ii merge in iubire, a spus ca acolo lucrurile sunt fix invers fata de partea profesionala, iar acolo stim cu totii cat de bine ii merge.

Rikito Watanabe a cucerit din prima publicul de la Chefi la cutite. Bucatarul a imbinat umorul cu maiestria preparatelor si se pare ca a obtinut reteta perfecta pentru a ajunge cat mai aproape de finala. Mult timp s-a spus ca el si colega lui de la bancul de gatit, Elena Matei ar forma un cuplu. Rikito nu a negat ca ii place de frumoasa blondina, doar ca nu a putut face nimic pentru ea din cauza ca Elena avea relatie. 

Din fericire, acum ca a trecut peste etapa Elena, Riki si-a gasit sufletul pereche tocmai in Suceava. Tanara a fost cea care a facut primul pas si i-a scris lui Rikito, asra dupa ce l-a vazut la Chefi la cutite. Momentan, cei doi se inteleg de minune si se bucura de fiecare moment petrecut impreuna.

”Deci suntem impreuna de vreo sase luni, cam asa. Ne-am intalnit pe Facebook prima data, ea mi-a trimis mesaj mie si cam asa a inceput. Ea este Bibi, este din Putna, Suceava. Avem o relatie cu mult ras, dragoste, si ma corecteaza atunci cand ma uit la alte fete. Cateodata ma joc cu focul eu”, a scris pe Instagram Rikito Watanabe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)