News Flash:

Mihai si Elwira Petre se pregatesc sa devina, din nou, parinti. „Eu imi doream trei copii”

25 Ianuarie 2022
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai si Elwira

Mihai Petre si Elwira i-au cucerit pe cei de acasa odata cu participarea lor la Asia Express. Cei doi au oferit o lectie tuturor cuplurilor si au demonstrat ca atat timp cat exista iubire si respect, lucrurile merg ca pe roate. De multe ori, cei doi soti au fost intrebati cum impaca atat de bine profesionalul cu personalul, dar se pare ca nu exista, neaparat, un secret pentru asta.

Mihai Petre si Elwira formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi rezoneaza de minune atat personal, cat si profesional, iar asta s-a vazut de nenumarate ori la TV. Mihai este partea dura, cea care ia initiativa, iar Elwira este cea care il tempereaza de fiecare data si il motiveaza sa mearga mai departe atunci cand simte ca nimic nu mai are sens.

Cuplul a revenit in atentia celor de acasa, mai mult ca niciodata, odata cu participarea la competitia pe care au castigat-o. Cei doi s-au ambitionat atat de mult inca nu au vrut sa piarda si au vrut sa le faca mandre pe cele doua fetite ale lor. La cat de bine se inteleg, multa lume s-a intrebat cand va urma si un al treilea copil. Elwira spune ca in urma cu cativa ani isi dorea sa aiba trei copii, insa acum e constienta ca timpul nu mai e neaparat in favoarea ei si a partenerul sau. Ea a marturisit insa ca daca e sa se intample sa ramana insarcinata, cu siguranta va fi foarte fericita, iar bebelusul va fi binevenit in familie.

Cu foarte multi ani in urma, eu imi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat in timp. Mi-ar placea sa mai avem, dar eu sunt foarte constienta ca timpul nu este in favoarea noastra. Mie mi-ar placea sa fim cat mai mult timp langa fetele noastre, iar daca se intampla, ceea ce nu excludem, un nou membru in familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem constienti si de realitate”, a spus Elwira Duda pentru Viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004801 (s)