News Flash:

Mama Andreei Tonciu a dat cu CRBL de pamant dupa ce i-a injurat fata. „Nu a crezut niciun minut ca va fi asa”

25 Ianuarie 2022
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a plecat la Survivor cu gandul de a veni cu marele premiu acasa. Toti cei care au participat cu ea la reality show-uri stiu ca aceasta este o adevarata razboinica, mai ales cand vine vorba de a se apara pe sine si scopurile ei. Survivor i-a demonstrat ca nu este deloc usoara lupta in jungla, iar primii colegi deja si-au scos coltii si au atacat-o.

Andreea Tonciu are tot sprijunul celor de acasa, in special al familiei. Nu este deloc usor ca mama si sotul acesteia sa stea in fata televizorului si sa priveasca cum Andreea este facuta cu ou si cu otet si injurata de ceilalti colegi. CRBL a fost cel care a reusit sa enerveze la culme familia Andreei dupa ce a injurat-o pe vedeta de fata cu toti. Primul care a luat atitudine a fost sotul Andreei, Dan Niculescu. Acesta i-a declarat razboi lui CRBL, iar imediat dupa rabufnirea lui a venit randul ca mama Andreei Tonciu sa isi apare fiica.

Invitata intr-o emisiune TV, mama Andreei Tonciu a marturisit ca e foarte suparata si ca ii e foarte mila de vedeta si de calvarul prin care ea trece departe de tara, in jungla. Mama Andreei Tonciu spune ca CRBL a fost mult prea dur cu ea si ca poate nu ar fi trebuit sa reactioneze in asa fel.


„Mi-e mila rau de Andreea si de unde a ajuns, in jungla. Din ce vad eu de acasa, mi s-a parut ca a fost foarte obiectiva la ceea ce a spus. Ea vorbeste numai cand vede si cand i se pare ceva anormal. S-au incins si mi s-a parut un pic mai dur CRBL, sa spunem”, a zis mama ei.


”Deci, ea a plecat cu gandul ca vor fi foarte apropiati. A plecat cu <<CRBL e foarte apropiat de mine. Am mai fost cu el in competitii si stiu ca a fost foarte ok cu mine>>. Ea nu a crezut niciun minut ca va fi asa de dur”, a mai povestit mama Andreei Tonciu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004633 (s)