News Flash:

George Burcea si-a aflat sentinta. Ce pedeapta i-a stabilit Judecatoria Bufea dupa ce a fost prins drogat la volan

25 Ianuarie 2022
599 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea

Toata lumea stie ca Andreea Balan si George Burcea au pus capat relatiei din cauza lui si a episodului in care acesta a fost prins drogat la volan. Pana acum, George nu prea a avut dreptul la replica, iar Andreea a acaparat toata atentia publicului si a povestit intreaga intamplare din puctul ei de vedere. Acum, la mult timp de la acel eveniment nefericit, George a avut ocazia sa vorbeasca si sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat. 

Cu mai bine de un an in urma, Andreea Balan recunostea ca va divorta de sotul ei, George Burcea dupa doar cateva luni de la casatorie. Divortul dintre cei doi nu este deloc unul simplu, mai ales ca la mijloc este vorba si de custodia celor doua fetite pe care le au impreuna. Andreea a decis sa nu ma continue alaturi de George nu din cauza ca ar fi fost infidel, ci din cauza faptului ca avea dependente ciudate. Episodul in care acesta a fost prins drogat la volan la scurt timp dupa nunta a dat nastere multor reactii, iar acum, actorul si-a aflat sentinta.

Judecatoria Buftea l-a condamnat pe actor, astfel ca el trebuie sa plateasca o amenda penala care ajunge la valoarea de 16.000 de lei. Altfel, acesta poate sa ajunga dupa gratii.

„In baza art. 396 alin. 1, 2 si 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamna pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii in cuantum de 16.000 lei, calculata prin inmultirea unui numar de 200 zile-amenda, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunzatoare unei zile-amenda stabilita conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, prevazuta de art. 336 alin. 2 C.pen.”, arata decizia unui complet de la Judecatoria Buftea, potrivit gandul.ro.
Pune in vedere inculpatului dispozitiile art. 22 alin. 1 si 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit carora, daca se afla in imposibilitatea de a achita integral amenda aplicata in termen de 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, poate solicita judecatorului delegat cu executarea esalonarea platii amenzii in rate lunare, pe o perioada care nu poate depasi 2 ani.”, este explicat in minuta instantei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005762 (s)