News Flash:

La 21 de ani, fiica lui Florin Salam vrea sa se „tuneze”. La ce interventie va apela. „Nu am fost hotarata daca sa... ”

25 Ianuarie 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Betty Visanescu

Betty Visanescu este o femeie frumoasa si nu este de mirare ca este invidiata. Fiica lui Florin Salam are o familie superba, o sot care o iubeste enorm si un copil care ii face zilele mai frumoase. Vedeta a impartasit mereu aventuri de viata ei cu cei care o urmaresc pe Instagram. Fix asta s-a intamplat si acum cand le-a povestit urmartorilor ca are de gand sa-i faca o vizita medicului estetician.

„In pandemie am aratat cel mai bine! Fix atunci cand a inceput pandemia mergeam la sala incontinuu, aproape in fiecare zi. Si aveam patratele, ca niciodata in viata mea. Si am avut niste pitici pe creier. Am vrut sa mi fac o interventie pentru care trebuie sa ai multa grasime. Eu nu aveam deloc… Nu stiu daca am renuntat la idee, acum nu imi vine nici sa mai dau inapoi pentru ca m-am ingrasat. Nu m-am mai dus sa-mi fac interventia pentru ca doctorul la care trebuia sa merg nu este din Romania si din cauza pandemiei s-au decalat toate programarile si m-a pus pe mine mult mai tarziu, iar eu nu m-am mai dus! Nu am fost hotarata ce vreau”, a povestit Betty Visinescu, potrivit Viva.ro


Desi are un corp de invidiat, Betty Visinescu nu ar fi multumita de aspectul sau si isi doreste sa apeleze la anumite modificari. Se pare ca artista vrea sa aiba un posterior mai mare, iar pentru ca prin intermediul sportului nu a reusit, vedeta s-a gandit sa apeleze la operatii estetice.


„Voiam sa imi maresc o parte a corpului, fesele! Eu, cand slabesc, ma simt cel mai bine la 49-50 de kilograme, 52, hai, si nu am deloc forme, oricata sala as face! Daca o sa-mi fac interventia, nu stiu daca o sa vreau sa mai slabesc, pentru ca te modelezi. Acum nu m-am mai axat pe mancat, vroiam sa ma ingras, ca asa fac interventia. Acum cred ca am 60-61 de kilograme, e foarte mult pentru mine, e enorm”, a adaugat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005738 (s)