News Flash:

Cati bani a facut Codin Maticiuc de pe urma podcastului cu Anamaria Prodan. „Se vede valoarea”

25 Ianuarie 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Codin Maticiuc

Acum cateva zile, Codin Maticiuc a lansat podcastul cu Anamaria Prodan si poate spune ca a dat lovitura. Codin a invitat-o pe impresara fix cand aceasta este in centrul atentiei din cauza divortului de Laurentiu Reghecampf. Era de asteptat ca atunci cand se unesc doua nume puternice precum cei doi, vizualizarile o sa vina pe banda rulanta.

Codin Maticiuc nu este foarte activ pe Youtube, dar de cand cu podcasturile, a revenit in atentia fanilor. Maticiuc a ridicat foarte mult standardele, iar pana acum se poate lauda doar cu invitati de seama. Seria „La Mijloc” a debutat cu Dan Capatos, episod care a avut un real succes, dar, de departe, cel care a cucerit fanii a fost cel cu Anamaria Prodan. Podcastul a ajuns si pe primul loc in Trending si este singurul podcast de la noi care a reusit o astfel de performanta. Intrigat de succesul lui Codin, Selly a facut un calcul pe Youtube si le-a spus tuturor cati bani i-au intrat lui Codin in conturi.

Selly s-a uitat peste cifrele pe care Codin Maticiuc le-a castigat din podcastul pe care il sustine de cateva luni pe YouTube. Acesta a fost uimit de faptul ca in ultimele 28 de zile a avut cele mai putine vizualizari dintre toti YouTuberii cu care a discutat, insa a avut cele mai mari venituri.

„In ultimele 28 de zile ai avut 2,4 milioane de vizualizari. Cele mai putine vizualizari, dar cei mai multi bani. 5067 de euro ai generat in ultimele 28 de zile cu un numar foarte mic de vizualizari. Sunt foarte curios cat ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan. Peste un milion de vizualizari pe o ora si jumatate de continut. Sa vedem cati bani a generat. 2.385 de euro milionul asta de vizualizari. Cei care te urmaresc au foarte multi YouTube Premium', a spus Selly pe YouTube.


„Banii trag la mine. Banul la ban trage, fratiorule. RPM-ul la mine este 2,28 euro, iar la Selly este 0,4 euro. Se cunoaste valoarea! Ca si RPM-ul stie valoarea. (…) Atentie! Am fost in trending, numarul 1', a spus omul de afaceri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006616 (s)