News Flash:

George Burcea va face contestatie sentintei primite in cazul dosarului sau. „Apoi se va da sentinta definitiva ”

25 Ianuarie 2022
383 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea

George Burcea si-a aflat azi sentinta in cazul dosarului in care era acuzat de conducere sub consum de substante interzise. Asa cum era de asteptat,  instanta nu a fost deloc blanda cu iubitul Vivianei care are de gand, deja, sa faca contestatie.

Azi a fost pronuntata decizia in dosarul lui George Burcea. Actorul a primit o amenda destul de usturatoare, dar pe care are posibilitatea sa o plateasca in rate timp de doi ani. George a fost primul care a aflat vestea si un singur lucru il deranjeaza mai mult decat orice. Faptul ca peste tot se spune ca actorul este la un pas de puscarie il supara foarte tare, mai ales ca acesta stie ca va plati amenda si nici nu se pune problema de inchisoare. Totusi, actorul a fost sa faca cateva precizari si a acordat un interviu, in exclusvitate, celor de la fanatik.ro.

„Am vazut stiri in care se scrie ca am primit acea amenda de 16.000 de lei, pe care o pot contesta in 10 zile, dar in toate articolele de presa apar cu `puscarie, puscarie, puscarie`. Daca imi dadea doi ani cu suspendare si o amenda de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria ca Burcea a luat puscarie.

Asa, ca am primit o amenda doar, tot de puscarie se scrie. Ca daca nu o platesc, ajung la puscarie. Mi-a venit sentinta, am de platit doar o amenda penala, nu scrie nimic de puscarie. Se va depune contestatie. Va depune probabil si Parchetul un apel, vom face si noi acelasi lucru, apoi se va da sentinta definitiva.

Platesc si 16.000 de lei, e mai bine decat sa imi fi dat doi ani cu suspendare. Raman cu perioada de probatiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, ma voi descurca', a adaugat iubitul Vivianei Sposub.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006134 (s)