News Flash:

Motivul pentru care Smiley nu are de gand sa se casatoreasca cu Gina Pistol. „Cred ca suntem mai... ”

6 Decembrie 2021
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar de cand a venit pe lume fetita lor, Josephine, sunt si mai apropiati. Cu toate acestea, cei doi nu se grabesc sa se casatoreasca, desi toata lumea se intreba cand vor face marele pas.
In timp ce unii oameni se casatoresc mai intai si apoi fac copii, altii nu au nevoie de acte pentru a fi fericiti. Din a doua categorie fac parte si Smiley si Gina Pistol, care formeaza un cuplu de cativa ani, dar nu au de gand sa se casatoreasca prea curand. Cei doi au devenit parinti in primavara acestui an, iar Smiley spune ca venirea pe lume a lui Josephine i-a apropiat si mai tare, iar pe el l-a responsabilizat. Dupa ce au devenit parinti, multa lume s-a intrebat daca urmeaza sa faca si nunta. Raspunsul este, cel mai probabil, nu. Sau nu prea curand.

Smiley a explicat in repetate randuri ca nu crede in casatorie si ca nu ai nevoie de un act pentru a fi fericit si implicat 100% intr-o relatie. ”Cred ca suntem si mai apropiati decat eram. De cand a aparut Josephine mi se pare ca sunt un pic mai emotional, mi se pare ca sunt mai atent la ceea ce simt si am ocazia sa ma joc mai mult... Iar cu Gina... chiar ne simtim mult mai apropiati, suntem mai deschisi unul fata de celalalt”, a declarat Smiley, in urma cu ceva timp. 

Pe de alta parte, artistul a dat de inteles ca nu exclude total ideea de casatorie, atunci cand a fost invitat in podcast-ul lui Damian Draghici. Deocamdata, Smiley si Gina sunt foarte fericiti asa cum sunt si nu se grabesc sa se prezinte in fata ofiterului starii civile. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006840 (s)