News Flash:

Viviana Sposub s-a despartit de Ionut Rusu din cauza lui Ruxi? „Mergeam impreuna in vacanta”

3 Decembrie 2021
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Ruxi

Viviana Sposub nu reuseste deloc sa fie pe placul colegelor sale. Fosta prezentatoare de la meteo a intrat cu drepturi depline in locul Olgai Verbitchi si se astepta ca rivalele ei sa o primeasca cu bratele deschise. Nu s-a intamplat asta, iar cea care nu s-a abtinut nicio secunda sa arate ca nu o suporta pe Vivi a fost chiar Ruxi, dar nu a spus motivele, initial, motivele.

Spiritele s-au aprins de-a lungul competitiei intre cele noua concurente, iar Ruxi nu a mai rezistat si a dat cartile pe fata. Bruneta a recunoscut de ce nu o mai are la suflet pe Viviana in ciuda faptului ca au avut atatea proiecte in comun. ”Nu am rautate in mine, pur si simplu... Ceea ce s-a intamplat intre noi doua m-a facut sa ma despart de prietenul meu. Povestile pot fi impartite”, a dezvaluit Ruxi. 

La randul ei, Viviana a spus si varianta ei de poveste si, cumva a dat de inteles de la a pornit tot scandalul dintre ele.

Se crease o relatie foarte frumoasa intre noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam in vacante impreuna, la petreceri. Eram ca o gasca. Prienta cea mai buna si iubita se inteleg atat de bine, era foarte frumos, dar pana intr-o vacanta cand el mi-a gresit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apararea si ei doi au ajuns sa se certe. Ei doi s-au certat si a dat vina pe Ruxi ca de ce se baga in oala naostra si in momentul ala am rupt: Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau sa ma retrag.', a spus Viviana Sposub.

„Eu am incercat sa vorbesc cu Ruxi si ea nu si-a mai dorit. Nu poti sa tragi la infinit de un om daca nu isi mai doreste, da ii mai dadeam mesaje. Noi am incheiat socotelile, dar eu si el ne-am reluat relatia si atunci s-a creat acea situatia ciudata. Ei nu mai erau prieteni, dar lucrau impreuna. Eu cu ea nu am mai discutat pe niciun subiect de atunci…”, a spus ea conform Viva.
 


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3769 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006546 (s)