News Flash:

Theo Rose s-a vindecat de una dintre cele mai complicate boli. „E o problema cu care n-ai cum sa te joci!”

3 Decembrie 2021
540 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Fara doar si poate, Theo Rose este una dintre cele mai cautate artiste de la noi din ultima perioada. Proiectele pe care le-a avut au facut-o sa nu piarda deloc timpul in pandemie si se poate lauda cu zeci de piese care au ajuns pe locul 1 in trending. Theo Rose, acest tonomat muzical pe doua picioare cucereste toate topurile cu fiecare piesa pe care o lanseaza. Artistii aproape ca se bat pentru piese cu ea si nici nu este de mirare, avand in vedere ca este ca un magnet pentru vizualizari. 

Fanii lui Theo Rose s-au obisnuit sa o vada pe aceasta zilnic cu zambetul pe buze si cu glumele la ea, dar nu multi sunt cei care stiu ca aceasta sufera de o boala care pare ca nu vrea sa ii dea deloc pace. Theo fost mereu extrem de rezervata cand a venit vorba despre trecutul sau. Cu toate acestea, la un moment dat ea a simtit nevoia sa se descarce. Si-a deschis inima in fata admiratorilor si le-a vorbit despre perioada in care s-a confruntat cu depresia, despre care a avut multe de zise.

„A inceput in momentul in care un buton a fost apasat. Acel buton a aparut in copilarie, cand se construia aceasta fata,
Theodora, cu bune si cu rele. Butonul e unul de panica si fix asta genereaza atunci cand retraiesc acea frica. Intr-un moment al vietii, acum trei ani, m-am simtit lasata deoparte, neinteleasa si parasita. N-am stiut incotro s-o apuc si nici nu nimerisem chiar bine, intr-un proiect care apasa constant „butonul, asa ca mintea mea a creat niste situatii mult mai grave decat erau, de fapt. Anxietatea este o problema cu care nu ai cum sa te joci!


Psihoterapia e minunata. Cred ca este foarte important, in schimb, sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Psihoterapeuta mea, careia ii multumesc cu Cerul si cu Pamantul, m-a inteles, mi-a pus intrebarile potrivite si a simplificat notiunea de anxietate pentru mine. Din momentul in care anxietatea nu m-a mai speriat si a devenit un episod firesc al vietii mele, am reusit sa o controlez.”, a declarat Theo pentru viva.ro.
 


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007231 (s)