News Flash:

Ce n-a mers in relatia Ramonei Olaru cu Adrian Popescu de la Noaptea Tarziu. „N-am fost, sub nicio forma, pe aceeasi frecventa de unda”

3 Decembrie 2021
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza este una dintre cele mai sexy aparitii de pe tv si nu este de mirare ca face ravagii in randul barbatilor. Blondina are un corp de invidiat pe care spune ca l-a mostenit si ca nu face nimic special pentru a se mentine, iar asta i-a adus de multe ori invidia femeilor.

Ramona si Cuza au avut o dragoste cu nabadai. Cei doi ba erau impreuna, ba se desparteau si tot asa pana cand au decis ca decat sa se mai chinuie, mai bine sa mearga pe drumuri separate si sa ramana amici. Ramona si Cuza sunt destul de maturi astfel incat sa gestioneze cu brio o despartire. Invitat la un moment dat in podcastul lui Radu Tibulca, Cuza a recunoscut ca nu mai ia in calcul sansa de a se impaca cu blondina, dar, totusi, niciodata nu spune niciodata, mai ales ca viata ii tot aduce impreuna.

Cuza si Ramona prezinta impreuna Super Neatza de weekend, iar fanii isi doresc in continuare ca cei doi sa se impace. Vor asta atat de mult, incat pe Ramona o asalteaza cu mesaje si cu poze in care i-l trimit pe Cuza alaturi de alte domnisoare. Satula de aceasta situatie, Ramona a decis sa puna punctul pe ”i” si i-a rugat pe cei care o urmaresc sa inteleaga ca fiecare are drumul lui si ca fiecare este fericit langa persoanele pe care si le alege.

„Au fost si momente minunate, dar au fost si multe nelalocul lor. N-am fost, sub nicio forma, pe aceeasi lungime de unda. Fiecare a venit cu un bagaj de probleme mult prea mari, din copilarie, din orice.

El era genul care avea nevoie de foarte multa atentie, de foarte multa protectie, ca si o mama. Eu, la randul meu, eram genul care sa dau mult si poate dadeam prea mult. Atunci nu-i mai convenea, poate ca nu se mai simtea barbat. Mie nu-mi convenea ca nu facea cum voiam eu. Am ajuns sa ne dam cap in cap, la propriu. Ne certam foarte rau. Per total, cred ca au fost mai putine momente bune si linistite. A durat aproape doi ani, trasi cu greu de par. De la inceput.” a recunoscut Ramona Olaru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007625 (s)