News Flash:

Cat de incantat este Flick de faptul ca i-a fost luat locul de catre Cuza. Omul de radio a recunoscut totul „La Maruta”

6 Decembrie 2021
437 Vizualizari | 0 Comentarii
Flick

Flick a decis ca este momentul sa se rupa de familia de la Radio ZU pentru a-si urma planurile. Multi dintre fanii lui nu au privit cu ochi buni aceasta mutare si s-au grabit sa dea vina pe sotia acestuia, Denisa. Cei de la Radio ZU l-au inlocuit imediat pe Flick cu Cuza de la Noaptea Tarziu si se pare ca aceasta a fost lozul castigator.

Flick a fost mereu un om asumat si a spus lucrurilor pe nume atunci cand a simtit nevoia ca ceva in deranjeaza. Invitat in podcastul lui Maruta, Flick a recunoscut ca nu isi poate da cu parerea despre echipa pe care o formeaza fostul lui coleg, Razvan cu membrul de la Noaptea Tarziu, dar ca ii apreciaza pe fiecare in parte. Tot in cadrul unui podcast a recunoscut si Cuza ca si-a dorit demult sa incerce treaba asta cu radioul si ca planetele s-au aliniat in favoarea lui. Cuza a fost mereu pe lista celor vizati de la Radio ZU si se pare ca a fost varianta salvatoare.

„Cand treci de cealalta parte a microfonului, nu pot sa spun ca sunt un fan al radioului. Nu ascult radio, nici inainte nu ascultam. Nu sunt genul de om care isi pune alarma la ora 16 ca incepe emisiunea. Au fost momente cand eram in trafic si m-am surprins ascultand. N-as putea spune ca imi place sau nu-mi place. Nu sunt eu, Flick, in masura sa evaluez. Sunt un om extrem de asumat. Eu, ducandu-ma de buna voie si anuntandu-mi planul, mi-am cantarit bine totul. Nu sunt omul jumatatilor de masura sa zic dupa ca imi pare rau. Recunosc ca am ascultat de cateva ori si, fiind un anumit topic si sunand un ascultator imi spuneam <>. Nu ca e rau ce a spus el. E un mecanism, ai fost acolo, stii cu ce se mananca.” a spus Flick.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005459 (s)