News Flash:

Primul nume confirmat de la Survivor. „Eu am castigat concursurile la care am participat”

3 Decembrie 2021
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Fara doar si poate, Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. 

Dupa lungi speculatii, s-a confirmat numele primului concurent care va pleca in Republica Dominicana sa lupte pentru marele premiul. Este vorba despre Silvia Launeanu, una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania.

 Pentru cei nostalgici, Silvia a facut parte din trupa Las Vegas si era fata bruneta, cu parul lung care facea magie cu vioara. Silvia a mai participat si la alte concursuri si, competitiva din fire, nu s-a lasat pana nu le-a castigat.


„Sunt teribil de pregatita sa ma duc sa iau trofeul. Nu cred ca ei stiu ce poate o fata ca mine, de 46 de ani. Nimeni nu-si imagineaza cata forta mai poate avea un om la aceasta varsta.

Un om antrenat, desigur. Eu mereu am fost in finala sau am castigat concursurile la care am participat.”, a declarat Silvia Launeanu, fata cu vioara, exclusiv pentru Impact. 

Stiu ce presupune un astfel de concurs de supravietuire, am fost finalista la „Rataciti in Panama”, am ratat trofeul la mustata. Nu rezist la foame, sunt o pofticioasa, dar am o mare rezistenta psihica si fizica, rezist la probe sportive, anduranta, competitie. Am mai participat la casting, dar mi-a fost imposibil sa plec atatea luni de acasa, in Republica Dominicana, aveam copil mic.”, a mai declarat artista pentru Impact.

Sursa foto: Ziarul National

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006234 (s)