News Flash:

Flick, primele declaratii despre plecarea de la Radio ZU. Ce implicare a avut Denisa, sotia lui, in aceasta decizie

6 Decembrie 2021
555 Vizualizari | 0 Comentarii
Flick

Nimeni nu se astepta la asta! Flick, domnu' Rima a decis sa isi ia adio de la Radio ZU, postul care i-a fost casa de mai bine de 10 ani. Flick si-a anuntat fanii ca este timpul sa faca ceva nou in viata si a decis ca acum este momentul sa faca o schimbare radicala, renuntand la locul de munca care i-a adus celebritatea.

Pentru prima data de la luarea deciziei de a pleca de la Radio ZU, Flick a vorbit in podcastul lui Maruta despre motivele care l-au determinat sa faca acest pas. Spre uimirea tuturor care s-au grabit sa-l judece, se pare ca Domnul Rima nu a fost fortat de catre sotia lui sa plece, ci din contra. Proiectele pe care le are si despre care nu poate sa vorbeasca momentan sunt cele care l-au facut sa puna lucrurile in balanta si sa ia decizia cea mai buna pentru el.

„Multi au asociat casatoria mea cu plecarea de la radio si au incercat sa gaseasca o legatura intre ele. Da, eu mi-am dorit sa plec. Nu m-a obligat nici sotia, nici radioul. A fost o sincronizare. Au fost niste lucruri rastalmacite si s-a ajuns la a se face o conexiune intre casatorie si plecarea de la radio. Nu a venit Denisa si mi-a spus sa plec. Din contra.

„Nu a fost o decizie gandita de mult timp. In general, se intampla vara sau cand se incheie un sezon. Pur si simplu am si alte proiecte. Nu pot sa vorbesc despre ele decat la momentul potrivit. Intamplarea face ca, cel putin unul dintre aceste proiecte se cam batea cap in cap. Nu a fost vorba de concurenta. Ideea de a face unul dintre ele o anula pe cealalta.

A trebuit sa aleg. Eu, Flick, cu luciditatea mea si cu experienta pe care am acumulat-o in anii astia, am decis ca trebuie sa rup undeva pisica. Faptul ca am plecat nu este dovada de prostie, ci poate fi o dovada de curaj. O parte din proiectele pe care le voi face au legatura si cu Denisa. Nu stiu sa spun daca as mai fi renuntat la ZU daca nu eram casatorit. M-am despartit de radio in conditii extrem de amiabile.”, a declarat Flick in podcastul „La Maruta”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005048 (s)