News Flash:

Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!” a devenit mamica in weekend. Vedeta a postat deja prima imagine cu fetita ei

6 Decembrie 2021
332 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa Paloma

Marisa Paloma a intrat in randul mamicilor cu drepturi depline. Vedeta a adus pe lume in weekend o fetita perfect sanatoasa, iar emotiile au fost la cote maxime. Marisa a avut parte de momente destul de grele inainte de a o aduce pe lume pe micuta ei. Iubita lui Liviu Stanciu a ajuns la spital intr-o stare destul de grava, dar, din fericire, atat ea cat si fetita au fost in afara oricarui pericol. 

Cu o saptamana in urma, Marisa isi anunta fanii ca a avut parte de sperietura vietii ei, atunci cand a ajuns la spital.  Vedetei i s-a facut rau pe platourile de filmare si, panicata peste masura, a decis sa mearga de urgenta la spital. Din fericire, medicii au avut grija de ea si totul a fost bine pentru proaspata mamica. Micuta ei a fost atat de nerabdatoare sa ajunga pe lume, astfel ca in weekend, Marisa a avut ocazia sa o tina in brate pentru prima data.

Marisa nu a avut deloc o sarcina usoara. Vedeta si iubitul ei si-au dorit foarte mult sa devina parinti, dar sarcina i-a dat cateva batai de cap. 

„Noi ne dorim si baiat, si fata si macar doi copii. Party-ul de dezvaluire a sexului va fi pe 7 septembrie. (…) Acum nu am emotii, mai ales ca este o perioada buna. In primele 3 luni a fost groaznic. Am vomitat in fiecare zi. A fost o perioada foarte trista. Am plecat in Dubai in vacanta si a fost cea mai urata vacanta din viata noastra. Vomitam incontinuu”, a declarat Marisa in cadrul emisiunii La Maruta, in vara acestui an.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005905 (s)