News Flash:

Mihai Bendeac nu se mai ascunde. Cu cat il plateste Antena 1 ca sa nu plece la alta televiziune ca Dan Negru

26 Ianuarie 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac nu duce deloc lipsa de idei. Actorul a pus in scena unele dintre cele mai dificile roluri si nu numai. Nu de putine ori, aceasta a creat scenarii pentru emisiunii, dar si personaje de la zero. Notorietatea lui a inceput sa creasca odata cu proiectele tv pe care le are.

De ani buni, Mihai Bendeac sta la masa juratilor de la iUmor, proiect tv din care incaseaza o suma frumusica de bani. Tot la iUmor, actorul a recunoscut si ce salariu primeste lunar de teatru, dar si de la „iUmor”. Nu este o suma mare pentru munca depusa, dar nu este deloc de neglijat. Fanii au apreciat mereu ca Mihai Bendeac nu s-a uitat la bani atunci cand a venit vorba de campanii umanitare. Actorul a donat toate incasarile din vanzarea cartii si nu are de gand sa se opreasca aici.

Pentru talentul sau, Mihai Bendeac este rasplatit pe masura. Potrivit playtech.ro, actorul a avut in anul 2017 un salariu de 7.000 de euro pe luna pentru aparitiile sale in cadrul emisiunii iUmor.

Mai mult, potrivit aceleiasi surse, cea mai mare parte a banilor incasati de Mihai Bendeac in 2017 din contractul cu Antena 1 a fost transferata intr-un cont care apartine tatalui sau, cu titlul de cadou: 81.000 de euro.

Mihai nu face rabat nici cand vine vorba de confort si de spatiul unde isi poate manifesta creativitatea.”Iti spun exact cat am dat pe apartament acum cativa ani de zile, acum nu stiu cat ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cat sa fie… E un apartament de 90 de metri patrati. Singura susta este ca e pe doua niveluri, este duplex. Asta a fost visul meu dintotdeauna, sa locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii. Un apartament de 90 de metri patrati cu foarte multe obiecte vechi. E extrem de cozy, cu multe lumanarele aprinse si cu un semineu pus pe televizor.”, a spus Mihai Bendeac despre apartamentul lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005790 (s)