News Flash:

Loredana Groza rupe tacerea dupa ce s-a speculat ca are Covid. Care este starea de sanatate a artistei?

22 Septembrie 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza clar nu trece prin cea mai buna perioada a ei si este foarte posibil ca programul incarcat sa isi spuna cuvantul asupra starii ei de sanatate.Programul incarcat al lui Lori, filmarile de la X Factor, concertele, dar si celelalte proiecte in care este implicata si-au pus amprenta asupra ei si, astfel, diva a ajuns de urgenta la spital. Lori a fost preluata de cadrele de pe ambulanta si i-au fost acordate ingrijirile necesare pentru a se repune cat mai repede pe picioare.

Fanii lui Lori au crezut mult timp ca artista are Covid, mai ales ca nu au primit nicio declaratie din partea ei. Pentru a pune capat speculatiilor, Lori a intrat in direct la Antena 3 si nu s-a ascuns sa spuna adevarul. ”Nu sunt la spital, sunt acasa si te urmaresc. Sunt in fata televizorului. Am vazut si eu cu stupoare. Nu are nicio legatura cu realitatea. Sunt niste stiri false, de la inceput pana la sfarsit. Am citit si eu dimineata si zilele trecute. Am avut niste probleme, o situatie medicala care s-a rezolvat. Nicio legatura cu Spitalul Matei Bals, in care se pare ca ar fi trebuit sa fiu internata la ora asta. Nu am avut absolut nicio raceala, absolut nicio gripa, nimic legat de vreo boala COVID, sau vreo legatura cu vreo raceala. Vreau sa le spun tututor celor care au citit aceste stiri ca sunt false. Vineri va fi o noua editie X Factor, intram in Bootcamp. Cat de curand vom incepe filmarile, chiar peste cateva zile. Next Starul continua si el, toate lucrurile sunt bune, suntem ok”

Lori are multe spectacole in perioada urmatoare, ba chiar are un concert la final de saptamana pe care nu are de gand sa-l anuleze. ”Vreau sa ii asigur pe toti fanii mei ca voi fi prezenta si ca va fi un show extraordinar. De abia astept sa revin la Iasi. Uneori, chiar si atunci cand iti spui punctul de vedere, nu esti crezut. Traim intr-o tara si intr-o lume in care, de multe ori stirile false au mai multa cautare decat adevarul. Vreau sa fiu in siguranta atat eu, cat si cei din jurul meu si cred ca e mult mai bine sa traiesti in siguranta decat sa traiesti intr-un risc permanent, mai ales ca acum, ceea ce intampla in jurul nostru este absolut halucinant, al patrulea val.”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006547 (s)