News Flash:

Lidia Buble, scandal cu Emi si Cuza la autostop. Artista a apelat la gesturi indecente pentru a convinge turcii

18 Octombrie 2021
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Fara doar si poate, la Asia Express cel mai greu moment este cel al autostopului. In sezonul acesta totul este mult mai greu, mai ales ca pandemia i-a facut pe soferi sa fie mai reticenti si sa nu se grabeasca sa ii ia in masina pe concurenti. Inca din sezoanele trecute se stie ca echipele de fete au mai mult noroc in a convinge soferii, iar Lidia Buble si sora ei demonstreaza asta din plin.

Lidia Buble si sora sunt una dintre cele mai puternice echipe din sezonul acesta de Asia Express. Lidia Buble a spus e multe ori ca este in stare sa faca orice in aceasta competitie. Lidia si sora ei uita de toate regulile atunci cand vine vorba de autostop si se transforma. Cele doua surori sunt cunoscute pentru obiceiul lor de a fura masini si nici de data asta nu s-au abatut. Dupa ce au furat masinile altor echipe, de data asta, Lidia Buble a intrat in competitie cu Cuza.


Cuza si Emi au stat minute intregi sa convinga pe cineva sa ii ia la autostop, dar fara succes. Pe aceeasi masina a pus ochii si Lidia Buble dupa ce i-a atras atentia soferul. Lidia Buble si-a scos la inaintare atuurile si a inceput sa se intinda lasciv pe masina turcului. Cuza si Emi au ramas surprinsi de gestul Lidiei si au taxat-o la testimoniale.
”Au venit de parca se filma videoclipul lui Sean Paul. Bila neagra pentru ele. Nu se face asa ceva, nu e fairplay!”, a spus Cuza despre Lidia Buble.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005501 (s)