News Flash:

Carmen Grebenisan le da peste nas rautaciosilor. Influncera a facut prima reclama pe manea si a postat-o in online

18 Octombrie 2021
361 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Grebenisan

De cand a aparut Oana Zavoranu si a inceput sa le traga la raspundere pe influencerele de la noi, fanii sunt din ce in ce mai atenti la continutul pe care acestea il realizeaza. Carmen Grebenisan a fost mereu in atentia publicul, iar acum, mai mult ca niciodata, aceasta a inceput sa fie trasa la raspundere de urmaritori ca se foloseste de ei pentru a primi bani.

Carmen Grebenisan este una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi. Ea si cu Alina Ceusan fac parte din vechea garda de creatori de continut si stiu toate secretele online-ului. Carmen Grebenisan a fost de foarte multe ori criticata ca promoveaza produse pe care nu le foloseste. Influencera tine foarte mult la continutul pe care il face si munceste ore intregi pentru cateva secunde. Chiar si asa, Carmen este de multe ori pusa la zid pentru ceea ce face, asa ca a schimbat foaia.

Prietena Alinei Ceusan este una dintre cele mai vechi prezente din online-ul de la noi. Zecile de ore petrecute in fata programelor de editat au facut-o pe Carmen sa fie una dintre cele mai vanate vedetele pentru reclamele online. In timp ce in conturile ei intra mii de euro, fanii inca se mai obosesc sa o traga la raspundere pentru ca promoveaza diferite produse, unele mai scumpe decat altele.


Satula sa auda aceeasi placa mereu, Carmen Grebenisan a facut cea mai autentica reclama din online-ul de la noi. Influencera l-a luat pe prietenul ei, Pufeh si a promovat un produs de curatare faciala asa cum nu a mai facut-o nimeni. Cei doi nu si-au dat deloc silinta si, mai mult, s-au folosit si de o manea pentru videoclipul lor. Asa cum era de asteptat, fanii au avut ceva de comentat si de data asta.

 

•carmengrebenisan

NA RECLAMA ##FY ##FYP ##TIKTOKCOMEDY ##FUNNYMEMES ##HUMOR ##FOREO •pufeh

♬ original sound - Carmen Grebenișan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006081 (s)