News Flash:

Tibi Clenci, adevarul despre sotia lui. Cum se descurca aceasta cu femeile care roiesc in jurul fotografului?

15 Octombrie 2021
587 Vizualizari | 0 Comentarii
Tibi Clenci

Tibi Clenci este cel mai nou jurat de la Bravo, ai stil! si a reusit intr-un timp foatrte scurt sa se acomodeze cu formatul emisiunii. Tibi este cunoscut in lumea fashionului datorita pictorialelor realizate pentru INNA, dar si pentru colaborarile cu reviste internationale renumite ca Vogue Japan, GQ și Elle. Tibi este fotograf recunoscut in lumea modelelor, iar pasiunea pentru fotografie l-a facut sa infiinteze celebra agentie de modele Allure Management.

Tibi Clenci este la masa juratilor de la Bravo, ai stil! de putin timp, dar isi face treaba foarte bine. Tibi analizeaza fetele din punct de vedere artistic si este destul de exigent cu celebritatile care defileaza prin fata lui. Cei care urmaresc emisiunea seara de seara si-au dat seama ca majoritatea fetelor incearca sa il impresioneze pe Tibi, dar fara succes. Spre dezamagirea lor, Tibi este casatorit si o divinizeaza pe sotia lui. Acesta a vorbit pentru prima data despre cea care ii este alaturi de ani de zile si ii este profund recunoscator pentru tot ceea ce a facut pentru el.

Iubirea, care vine la pachet cu multe derivate. Sotia mea este omul care m-a sustinut toata viata, este cea mai frumoasa fata din jurul meu. A stat alaturi de mine cand eu faceam un gram de bani si ea facea trei, din care imi dadea sa achizitionez ceva pentru visul meu, ca sa fiu fericit, si ea era fericita pentru mine. Frumusetea ei nu s-a alterat niciodata, dimpotriva, a crescut. In fiecare zi am descoperit alte lucruri la ea care nu au facut altceva decat sa imi deschida mie aripile. Chiar daca astazi, dupa 23 de ani, am ajuns sa ne mai ciondanim, nu exista mai mult de cinci minute de suparare, a spus Tibi pentru viva.ro.


 


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005839 (s)